Zpěvačka a příležitostná herečka Demi Lovato již dlouhou dobu bojuje s nebezpečnou bipolární poruchou, která má za následek hluboké deprese. Ty nešťastně řešila utápěním v drogách a alkoholu. V červenci byla Demi dokonce převezena do nemocnice, kde bojovala o život po předávkování drogami. Podle některých zdrojů se mělo jednat dokonce i o heroin. Ten se ale u zpěvačky nikde doma nenašel.

Pár dní před dramatickým kolapsem vydala zpěvačka nový song Sober (z anglického slova střízlivý), ve kterém se přiznává, že po dlouhé době střízlivosti zase uklouzla. „Mami, je mi to líto, ale už nejsem střizlivá. A tati, odpusť mi za všechny ty drinky, co jsem rozlila," vyznává se v písni. „Zase jsem tomu propadla. Chtěla bych být vzorem pro ostatní, ale jsem prostě jen člověk."

Někteří fanoušci tehdy zpěvačku obviňovali, že se jedná pouze o hloupou snahu, jak na sebe upoutat pozornost a prodávat více alb. Jenže jak se ukázalo, zpěvačka to myslela upřímně.

Demi se pak nechala dobrovolně zavřít do soukromé odvykací léčebny pro celebrity, kde nastartovala dlouhou cestu za uzdravením. Strávila v ní tři měsíce, během kterých se jí poněkud změnil vzhled. Podle některých zdrojů přibrala dokonce přes dvacet kilo! Zpěvačka měla ale v odvykačce pravděpodobně jiné starosti než přemýšlet nad svou figurou.

V léčebně se stalo ještě něco, s čím nepočítala. Demi se totiž zamilovala! To se potvrdilo, když byla v ulicích Los Angeles zachycena s úsměvem na tváři od ucha k uchu a vášnivém objetí s neznámým mladíkem. Podle serveru E News jde o sedmadvacetiletého módního návrháře Henryho Levy.

Její fanoušci ale nejsou touto novinkou úplně nadšeni. Henry je totiž sám bývalý závislák a v léčebně byl pro Demi k dispozici jako sponzor. Tedy jako někdo, kdo jí předává rady, jak se závislosti zbavit.

Fotogalerie
37 fotografií