Téměř 24 hodin bez vody budou obyvatelé Holešovic už toto úterý 25. srpna, a to konkrétně od rána 7:30 do rána následujícího dne. Výluka vody se bude týkat ulic Argentinská, Bubenské nábřeží, Dělnická, Jankovcova, Jateční, Komunardů, Malá Plynární, Na Maninách, nábřeží Kapitána Jaroše, Ortenovo náměstí, Osadní, Partyzánská, Plynární, Pod dráhou, Poupětova, Přístavní, Přívozní, Sanderova, Stupkova, Tovární, Tusarova, U garáží, U městských domů, U měšťanského pivovaru, U parního mlýna, U Pergamenky, U Průhonu,U staré plynárny, U Uranie, U vody, V háji, V přístavu, V zákoutí, V závětří, Varhulíkové, Vrbenského, Za viaduktem a nakonec také Štvanice.

Ještě v úterý 25. srpna vyrazí pracovníci Pražských vodovodů a kanalizací (PVK) také do Řep, kde od 8 do 15 hodin nepoteče voda v ulici U kaménky. Od 8 do 19 hodin se pak výluka pitné vody bude týkat suchdolských ulic Internacionální, K mírám a Suchdolského náměstí.

27. srpna se kvůli opravám, údržbám a revizím odstřihnou přes dopoledne od vody domácnosti v Liboci, konkrétně v Libocké ulici. Tentýž den dojde na výluky v Sokolské ulici a Na bojišti na Novém Městě. Ve Strašnicích nepoteče voda v ulici Nad Třebešínem a ve Vršovicích od 8 do 16 hodin také v Černomořské a Sevastopolské. Největší výluka se dotkne Dejvic, konkrétně hanspaulských ulic Na Pískách a Vilímovská, kde odstávky proběhnou od 8 do 15 hodin. Naposledy tento týden vyjedou pracovníci PVK 28. srpna na Žižkov. Voda tam od 7:30 do 16:00 nepoteče v ulicích Jagellonská, Křišťanova, Lucemburská a Radhošťská.

Fotogalerie
7 fotografií