„Jak nás to ovlivnilo? Ta externí lživá informace nedokáže moc zasáhnout do reality,“ tvrdí v pořadu CNN Prima News Showtime herec a muzikant Jordan Haj, že mezi ním a Emmou Smetanou se s její zvláštní noční vycházkou po boku mladého herce Josefa Trojana údajně nic nezměnilo. Jejich mnohaletý vztah dle jeho zvláštního vyjádření stojí na pevných základech.

„Ve chvíli, kdy by to do reality zasáhlo, což myslím, že se právě může dít mnoha lidem, co si třeba nejsou sami jistí svým světem a nežijou na něj tak napojený jako třeba my, na sebe navzájem i s přáteli, s rodinou, v tom vztahu a ta komunikace třeba v tom životě těch lidí není tak krystalická jako u nás doma, tak si dovedu představit, že najednou tady ten vnější zásah, kterej je strašně zákeřnej, když najednou někdo řekne, že něco nějak je, ale ty víš, že to tak není, tak je otázka, nakolik jako seš si ty jistá tím, jak věci jsou. A ve chvíli, kdy ty seš si jistá, jak věci jsou, tak vlastně se tě to nemůže doopravdy moc dotknout,“ vysvětlil oklikou Jordan v magazínu televize Prima, jak moc důvěřuje své partnerce i přes její zachycené a důvěrné doteky s jiným mužem.

Emma Smetana má zkrátka štěstí, že jí její životní partner očividně naprosto důvěřuje, i když snímky pořízené po premiéře filmu Šarlatán vyvolávají dosud jí či Josefem nezodpovězené otázky...

VIDEO: Agnieszka Hollandová: O Šarlatánovi, uzavření kin i poklescích Hollywoodu

Video
Video se připravuje ...

Agnieszka Hollandová: O Šarlatánovi, uzavření kin i poklescích Hollywoodu Ivan Hladík, Jan Jedlička

Fotogalerie
26 fotografií