Simona Krainová se na sociálních sítích velice často chlubila snímky z luxusních dovolených, například z pláží Bali nebo z Kostariky. V únoru letošního roku se také „vyprsila“ v Zanzibaru. Na každém snímku vždy ukazovala své dokonalé, sošné tělo, na němž poctivě maká každý den, a všichni jí mohli takové cestování jenom závidět. Pandemie viru covid-19 ji však donutila leccos přehodnotit, ona se proto rozhodla, že si tentokrát výlety do exotických lokalit odpustí.

„No já nevim jak vy, ale létat v oblacích s rouškou zabalená v plastu mě fakt neláká,“ svěřila se na instagramu plavovlasá modelka, která svým zjevem zcela popírá fakt, že bude mít co nevidět na krku pět křížků. „Já zůstanu toto léto raději nohama pevně na zemi. Takže místo mého oblíbeného ‚next stop‘ bude tak akorát ‚další stanice‘,“ rozhodla se. „Vždyť ta naše země česká má taky svoje kouzlo,“ zdůraznila Krainová.

VIDEO: Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu. Adam Balažovič/BPŽ

Jak se v komentářích ukázalo, všichni její fanoušci tohle stanovisko kvitovali s povděkem. Na rozdíl od premiéra Andreje Babiše (65), jenž apeloval na české občany, aby nikam nejezdili a utráceli peníze v tuzemsku, čímž se podpoří ekonomika, co kvůli pandemii koronaviru dostala tvrdý zásah, a vzápětí jeho manželka Monika (46) začala ládovat na sociální sítě rozesmáté fotky od moře, Simona je skutečným příkladem.

Na instagramu se dokonce nechala zvěčnit s kufrem, podle jejích všímavých příznivců na vlakovém nádraží slovenské Žiliny, a dokázala, že jí to sluší v pohodlném cestovním oblečení, nejenom v plavkách. „Oceňuji, že zůstáváte v ČR. Je to taky každého věc, že. Ale v době korony všichni hlásali, chraňme se, respektujme nařízení vlády, a pak stejně lidi odcestují. I kdyby to bylo nafouklý jak bublina, což asi je, proč riskovat,“ napsala Simoně například jedna mladá dáma.

VIDEO: Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém.

Video
Video se připravuje ...

Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém. Markéta Reinischová

Fotogalerie
77 fotografií