V oslovení drahého zesnulého rovněž chybí termín tchán. „Já vám k tomu nesmím nic říkat,“ reagoval stroze kuchař Honza na to, proč tam není podepsán se svou ženou Luckou. Podle blízkého přítele rodiny se má věc následovně. „Nerozvádí se jen Dominika se svým Timem. Taky Lucie a Jan jdou od sebe,“ prozradil dobře informovaný zdroj. Manželé, kteří spolu mají syny Vojtu (10) a Honzíka (8), už dokonce 12 let po svatbě měli požádat o rozvod.

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

Něco se děje

„To je mi líto, nevěděla jsem o tom. Ale trochu jsem tušila, že se něco děje,“ řekla deníku Aha! prvorozená Slavíkova dcera Dominika. „Když jsem se v prosinci vrátila do Česka, tak mi Honza od Lucky psal, zda se neuvidíme, že by byl rád, kdybych přijela. Postěžoval si přitom, že je Lucka hodně pod vlivem Ivany a že kvůli tomu mají doma problémy,“ řekla Dominika na adresu vdovy Ivany Gottové (44), s níž je opět ve při. Ta tato tvrzení nekomentuje.

O den dřív tisková mluvčí Gottových Aneta Stolzová uvedla, že »Dominika o rodinu svého otce nejeví žádný zájem, je dospělá, a tedy zodpovědná za své jednání«.

Bod mrazu

Vztahy mezi oběma nemanželskými dcerami Karla Gotta – Lucií a Dominikou – jsou v tuto chvíli na bodu mrazu. Nekontaktují se, ani nepotkávají. „Není to jen o mně, abych Lucce volala. Ona má na mě také telefon, takže se může ozvat i ona,“ prohlásila Dominika.

VIDEO: Dominika Gottová otevřeně v Blesku: Vím, že jsem tátu zklamala!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Dominika Gottová otevřeně v Blesku: Vím, že jsem tátu zklamala! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií