Nikdy nebyla kost a kůže, vždy měla spíš tvary krev a mléko, přesto se svým tělem Celeste neustále bojuje. Podobně jako mnohé jiné ženy.

„Musím přiznat, že posledních pár měsíců jsem spadla do svých předchozích špatných návyků. Upřímně, chvíli jsem hladověla a doufala jsem, že zhubnu. Pak jsem si uvědomila, že je to hloupost, tak jsem začala cvičit, ale tím pádem jsem měla pocit, že několikrát odpadnu únavou.“

„Když jsem to nedala, vyhnula jsem se zrcadlům a vycházení ven, takže jsem se nemusela oblékat, řešit, co na sebe, abych pak neměla půl hodiny deprese, protože džíny z doby před třemi lety už nesedí. Vím, že je to blbost,“ svěřila se na sociální síti slovenská zpěvačka, která před třemi lety bojovala s vážnou nemocí. 

VIDEO: Celeste Buckingham vyvedla přítele! Jak vypadá?

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná Celeste Buckingham poprvé vyvedla přítele! Je to velký fešák Marketa Reinischová, David Turek, Aleš Brunclík

I když vím, že mám zdravotní problémy, které omezují můj metabolismus, a po překonání vážné nemoci před třemi lety, jsem na sebe stále neuvěřitelně přísná. Chci jen říct toto: Vaše hodnota člověka není postavena na tom, jak vypadáte a kolik měříte, nebo kolik máte kil v konkrétním životním období,“ poslala vzkaz svým fanouškům.

„Miluj se. Nesuď ostatní podle toho, jak vypadají, protože z osobní zkušenosti ti můžu říct, že nemáš ponětí, co přežili, aby tu dnes stáli před tebou. A abych překonala tuto hloupost, dám sem fotku po celodenním úklidu s mojí milovanou kočičkou, která se o celou tuto věc nestará,“ pokračuje Celeste. 

VIDEO: Celeste Buckingham se pochlubila novou kérkou nad zadečkem!

Video
Video se připravuje ...

Celeste Buckingham se pochlubila novou kérkou nad zadečkem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií