Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nevěsta zemřela jen pár hodin po svatbě: Na hostině si dala zákusek s ořechy a udusila se

Nevěsta zemřela na vlastní svatbě poté, co snědla zákusky s ořechy, na které byla alergická!
Nevěsta zemřela na vlastní svatbě poté, co snědla zákusky s ořechy, na které byla alergická!  (Autor: vkontakte, Archiv)
Autor: jžk - 
14. července 2020
18:34

Tragédie na ruské svatbě se stala v Caricyno paláci v Moskvě. Mladá nevěsta Alexandra Jerochová (†25) se po obřadu spokojeně nacpávala sladkým, když dostala anafylaktický šok! Na místo přivolané záchrance se ji už bohužel nepodařilo zachránit.

Nevěsta zemřela po prodělání anafylaktického šoku, o kterém se předpokládá, že jej způsobila alergie na ořechy. Alexandra údajně jedla sladké zákusky bezprostředně po svatebním obřadu. Když se začala u stolu dusit, šokovaní hosté jí okamžitě přispěchali na pomoc. 

Do hodovní haly v paláci Caricyno byla přivolána sanitka, podle ruských zdrojů však nebyl tým záchranářů schopen nevěstu zachránit. Svatba se konala v honosném paláci založeným Kateřinou Velikou a její rodina se zapřísáhla, že kuchařský personál o alergiích nevěsty předem informovala. Ta na alergii na ořechy trpěla od dětství a podle zpráv zrovna ty byly v některých svatebních zákuscích.

Alexandra studovala finance a bankovnictví na elitní ruské prezidentské akademii národního hospodářství a veřejné správy v Moskvě. Policie celý případ vyšetřuje jako tragédii.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání