Přísní, ale spravedliví. V domácnosti vévodů z Cambridge převládá hlavně jednota v názorech a poklidná domluva. Semele-li se něco, neexistuje, že by malý George (6), Charlotte (5) nebo Louis (2) dostali výprask a odešli bez večeře. Zdroj z Kensingtonského paláce prozradil magazínu The Sun, jak to v rodině Kate a Williama doopravdy chodí.

„Děti jsou podporované v otevřené diskusi o svých pocitech. Vyjadřují své obavy nejen ze školy, ale i z volnočasových aktivit, například plavání nebo těžkých baletních pohybů,“ jmenoval nejčastější starosti malých princátek a princezničky. V rodinném kruhu se všichni společně baví jak o svém trápení, tak i o trápení jiných vrstevníků, ať se jedná o spolužáky, nebo zcela cizí děti. „Mluví se o všem a vždy najdou řešení.“

Video: Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér.

Video
Video se připravuje ...

Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér. Bára Horáková, Lukáš Červený

Podle zdroje není možné, aby jeden z rodičů řekl na něco ano a druhý to zamítl. Vévodové jsou vůči sobě loajální a v případě, že dojde na opravdovou prekérní situaci, domluví se spolu na dalším postupu. Jeden z rodičů je ale přece jenom přísnější. Kate je v mnoha případech neústupná, jedná-li se třeba o přetažení večerky nebo míry sladkostí snědených za den. William je benevolentnější, ale jak zdroj zmínil, na pravidlech se vždy domluví, než je oznámí dětem.

V rodině vévodů z Cambridge nenajdete schůdek pro zlobidla nebo »roh hanby«. „Zlobivé dítě si rodiče posadí na, jak tomu říkají, povídající gauč a s klidným hlasem mu poví, co udělalo špatně a jak se ta situace může vyřešit. Nezapomenou zmínit i možné následky jeho činů, nikdy však na něj nekřičí,“ dodal zdroj a zdůraznil, že v domácnosti nikdo nesmí zvýšit hlas, včetně dětí mezi sebou. William a Kate se ve svých dětech snaží vypěstovat pokoru a vděk. Agresivním chováním nebo absolutním nezájmem o jejich pocity by toho nedokázali docílit.

VIDEO: Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce.

Video
Video se připravuje ...

Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií