Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Prázdniny v Praze za hubičku s programem Praha tobě

3. července 2020 | 10:00

Naše hlavní město se sice pomalu začíná plnit turisty, ale tohle léto máte přesto jedinečnou šanci si ho užít, aniž byste se museli tlačit v davech cizinců a platit přemrštěné sumy za oblíbené atrakce. Bojíte se vysokých cen za ubytování? S programem Praha tobě budete mít ubytování i některé zážitky pro celou rodinu úplně zdarma a ostatní se slevou, a to si nenechte ujít!

I nám se zdálo, že to přece musí mít nějaký háček, a tak jsme to pro vás raději otestovali na vlastní kůži. A vážně to je snadné a výhodné! Stačí, když se podíváte na stránky www.czechinn.cz, kde najdete širokou nabídku hotelů. Při včasné rezervaci vás vyjde noc na pár korun a k tomu dostanete vstupy na ty nejlepší a nejznámější památky v Praze zdarma.

Na kolech Prahou

V kterémkoli hotelu z nabídky pro vás připraví gratis i jízdní kola, abyste si Prahu mohli užít opravdu jako místní a neztráceli čas. My jsme se ubytovali přímo v centru, pár kroků od Staroměstského náměstí v čtyřhvězdičkovém hotelu Josephine, který nám svou atmosférou trochu připomínal luxus zámku. Hned na recepci jsme dostali slevovou kartu k programu Praha tobě a mohli jsme vyrazit vstříc zážitkům.

Protože byl krásný letní den, tak jsme hned nasedli na kola a vydali se přes Staroměstské náměstí na náplavku, pak na Kampu a Karlův most.

Škoda že jsme s sebou neměli děti, protože ty by si výlet užily snad ještě víc než my. S kartou Praha tobě by totiž dostaly slevu například do Muzea Lega nebo by se projely na benátském kolotoči v hračkářství Hamleys  zdarma. Pokud máte doma fotbalového fanouška, tak i na něj se dostane. Můžete navštívit Muzeum a síň slávy českého fotbalu a setkat se naživo s fotbalovou legendou.

Po výkonech na kole a procházkách po památkách a atrakcích přišel hlad. K jeho zahnání jsme si vybrali skvělou restauraci Le Grill v Hybernské ulici. V nabídce mají sezonní menu, které mění každý měsíc. V Le Grill se vaří z čerstvých surovin a farmářských produktů. Vybrat si můžete mezi dvou- a tříchodovým menu. Zvolili jsme variantu předkrm, hlavní chod a dezert a ještě teď se nám sbíhají sliny, když si na to vzpomeneme. Uzený losos, chřest s pošírovaným vejcem i steak z hovězího pupku naprosto předčili naše očekávání. Jídlo vám naservírují v překrásné zahradě, která je zároveň domovem pro páreček pávů. Při naší návštěvě seděla samička zrovna na vejcích, ale Hamlet, jak se samec páva jmenuje, se hrdě procházel v zahradě mezi hosty. I na restauraci Le Grill se vztahuje sleva z programu Praha tobě.

Praha tobě

Projekt Praha tobě bude platit celé léto, takže si Prahu takhle chceme vychutnat ještě jednou, protože jsme rozhodně nestihli využít všechny výhody, které program nabízí. Kategorie slev jsou opravdu široké – od sportovních, kulturních, gastronomických až po atrakce pro děti. Všechny informace najdete na www.czechinn.cz , kde si zároveň můžete hned zarezervovat pobyt.

Autor: REDAKCE
Video se připravuje ...