Jméno vybrala zpěvačka Monika Bagárová pro svou dcerku vskutku u nás exotické, nese ho však po své babičce, matce uzbecko-českého zápasníka, s níž se Monika ovšem dosud ještě nesetkala. Návštěvu ještě před porodem jim totiž překazila pandemie viru covid-19 a s takhle malým dítětem teď rozhodně není bezpečné cestovat. Babička tak své vnoučátko může vidět pouze prostřednictvím moderních technologií: tak jako všichni Moničini fanoušci a příznivci.

Ti ostatně nyní dumají, po kom malá Rumia vlastně je. Zatímco Monika je přesvědčená, že holčička už v postýlce používá stejné „zápasnické postoje“ jako její tatínek, když si dává pěstičky před obličej, nejnovější fotka spinkajícího miminka vyvolala spekulace, zda není spíše po známé R’n’B pěnici, co porotcovala pěveckou soutěž SuperStar.

„To je nádhera a malá je moc krásná, celá maminka!“ píší dojatí fanoušci na instagram. „Krásná po mamince! Princezna!“ souhlasí s tímto názorem další.

VIDEO: Těhotná Bagárová: Promluvila o komplikacích v těhotenství!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Těhotná Bagárová: Promluvila o komplikacích v těhotenství! Pavlína Horáková

Přestože se podoba dítěte bude ještě hodně měnit, než z ní bude velká slečna, není pochyb o tom, že po mamince podědila jistý půvab už teď, když je v peřinkách! Mrkněte do naší galerie a posuďte sami...

VIDEO: Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
93 fotografií