Zpěvačka je v sedmém měsíci těhotenství a moc si to užívá. S partnerem, bojovníkem MMA Makhmudem Muradovem (30), se na svou holčičku moc těší. 

Letí to neuvěřitelně! Už se nemůžu dočkat, až tu bude s námi. Koukám na fotečky z ultrazvuku a usmívám se. Potvůrka naše se nám zatím ukázala jen jednou. Ručičky stále v pozici krytí MMA. Je to občas fakt sranda. Krásný večer Vám všem," okomentovala Monika snímek, na němž je oblečená v šedém teplákovém overalu a láskyplně se drží za bříško. Vypadá to, že nenarozené dítko už je celý taťka.

Většina jejích fanoušků se stejně jako ona rozplývá štěstím, ale našel se jeden, který si do ní rýpl, že nemá roušku. „Těhotná, ale něco chybí. Mončo, jsou věci, před kterýma vás svaly partnera neuchrání.“

Bagárová hned odpověděla. „Deset kroků od našeho domu. Nikde nikdo. Nemějte starost, nedovolila bych si někam vyrazit bez roušky a rukavic.“ Monika s Machem jinak poctivě roušku nosí a i apelují na ostatní. „Buďme zodpovědní vůči sobě i ostatním, respektujme vládní nařízení, a pokud je to možné, zůstaňte doma! U nás do obchodu chodí vždy jen jeden z nás!“ napsala zpěvačka ke snímku, kde jsou oba v rouškách. 

VIDEO: Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií