Mladičká zpěvačka Monika Bagárová, která čekala se svým partnerem Makhmudem Muradovem, co pochází z rodiny tádžických Uzbeků, miminko, porodila! Krásnou novinku ve středu oznámili šťastní rodiče na sociálních sítích, a holčičku pojmenovali Rumia Bagár Muradov. Křestní jméno Rumia, pro Čechy možná netradiční, je údajně po babičce – matce Makhmuda.

Sám hrdý tatínek na instagramu hlásil: „Dnes jsem se stal ještě šťastnějším, má milovaná dcera Rumia. Dítě, to je odměna od Nejvyššího. Alhamdulillah (Chvála Bohu!). Nyní jsem otec krásné dcery. Rozhodli jsme se dát našemu dítěti jméno mé milované mámy – Rumie. Nechť Ti Bůh dá šťastný a dlouhý život. Vítej na světě, moje drahá dcerko!“ napsal Muradov a doplnil ještě několik srdíček. 

„Nic víc neexistuje, nejkrásnější pocit na světě, moje rodina, moje lásky. Děkuji, pane Bože, za ten nejkrásnější dar. Rumia Muradova, 27. 5. 2020,“ doplnila záhy na instagramu sama novopečená maminka Monika a připojila další krásné foto.

Večer téhož dne se poprvé z porodnice ozvala i šťastná maminka Monika. „Děkujeme vám všem za gratulace a krásné zprávy. Je jich tolik, až je to neuvěřitelný. Moc si toho vážíme. Děkuju i všem svým kolegům z branže, jste úžasní,“ neskrývá dojetí novopečená maminka a se slovy díků zároveň zveřejnila i další fotku novorozené dcerky spinkající v nemocniční postýlce.

Předtím, než holčička přišla na svět, se přitom její jméno stalo zdrojem velkých spekulací. Nastávající rodiče si ho chtěli nechat čistě jenom pro sebe, ale z fotek, které na instagram zpěvačka R’n’B umístila, došli mnozí její fanoušci k závěru, že to bude Rút. Nad postýlkou pro očekávané miminko totiž visela textilní písmenka U a T, zatímco na křesle bylo vidět velké R. Podle mnohých se takové jméno zdálo být hezkým odkazem k budoucí babičce, mamince Makhmuda, co se honosí jménem Rumia, s níž se Monika kvůli koronavirové pandemii ještě ani nesetkala. Nakonec dostala jméno po ní kompletně!

S urostlým MMA bijcem chodí půvabná pěnice zhruba dva roky, a jak sama v jednom z mnoha rozhovorů přiznala, „sbalila“ ho prý především proto, že je to rodinný typ. „Já jsem vždycky chtěla být mladou mámou, jen jsem k tomu nemohla najít vhodného partnera. Mach je první chlap, při kterém jsem si řekla, že bych do toho šla,“ nechala se pro slovenský magazín Emma slyšet Monika, která v minulosti randila například se zpěvákem Benem Cristovaem (32) nebo bubeníkem Dávidem Hodkem (22).

Zároveň však někdejší finalistka Česko Slovenské SuperStar roku 2009 dodala, že ona pověstná jiskra mezi nimi na první pohled rozhodně nepřeskočila. „Naopak, oba jsme potřebovali čas, abychom se oťukali,“ líčila dnes již novopečená maminka. Z onoho oťukávání totiž nakonec vzešel jeden rozkošný uzlíček štěstí, ten největší důkaz jejich vzájemné lásky.

To, že je Monika v jiném stavu, oznámila všem svým followerům na první svátek vánoční. Zároveň ukázala i ultrazvuk.

O svatbě ale zatím ani ona, ani Mach nechtějí nic slyšet. „Ten nátlak té společnosti a těch lidí kolem nás je větší, než že bychom to my dva řešili,“ prohlásila zhruba před měsícem pro slovenský deník Nový Čas Bagárová. „Máme to prostě otevřený a důležitější pro nás je momentálně to miminko, ta rodina, ten pevnej základ. A to, jestli se někdy vezmeme… Uvidíme. Třeba ano, ale třeba taky nikdy ne,“ tvrdila skálopevně. Změní tento postoj narození jejich dcerky?

VIDEO: Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií