Půvabná herečka Lenka Zahradnická, která prvního června oslaví své již pětatřicáté narozeniny, se do srdcí diváků zapsala například jako zdravotní sestra Veverka z Ordinace v růžové zahradě 2, anebo jako nešťastná zdravotní sestřička Jana z Modrého kódu, co přišla o dítě.

Přestože jejím postavám scenáristé mnoho pěkných chvilek nenachystali, ve skutečnosti má vnadná kráska v osobním životě spíše štěstí. Nejenom že je maminkou malé Jasmínky (v srpnu 3 roky) a se svým životním partnerem, hudebníkem Michalem Vavrem, se zasnoubila, ale co nevidět se jejich rodina rozroste o dalšího člena. Zahradnická je totiž v 9. měsíci těhotenství.

Herečka, která koronavirovou karanténu tráví se svými nejbližšími na chalupě, předvedla na nejnovějších fotkách na instagramu již pořádný „buben“ a rozepsala se o tom, co ji v poslední době nejvíce rozčiluje. Jsou to, nepřekvapivě, dotazy, jaké přivádí k šílenství nejednu budoucí rodičku! „Množí se mi tu dotazy typu: kdy už porodím, kdy mám termín, jestli už, a podobně,“ objasnila představitelka Hedviky z nekonečné Ulice.

To jsou ale otázky, na které sama nezná odpověď! „Děkuji za přízeň a zájem, ale věc se má tak, že i kdybych měla křišťálovou kouli, tak vím úplný prd, páč se musí rozhodnout ten člobrda uvnitř. A i kdyby se okolní svět a jeho matka rozkrájeli, tak s ním to ani nehne. Má vlastní hlavu a svůj čas, do kterého si nenechá kecat. Geny, no.“

„Můj stav je zkrátka ‚jiný stav‘ a tímto se prohlašuji za nevyzpytatelnou, protože ani já netuším, jestli v následující vteřině někoho obejmu, anebo zabiju. Tolik k dotazům typu: jak to zvládáš,“ uzavřela kráska a mimochodem také bývalá přítelkyně zpěváka Tomáše Kluse (34), která v pokročilém stupni těhotenství vypadá naprosto skvěle. Jen málokterá žena je v době, kdy nosí pod srdcem nový život a vyčerpává ji i obyčejné zavazování tkaniček u bot, takhle zářící a nad věcí!

Ocenily to i její slavné kolegyně, například herečka Marie Doležalová (33), která nedávno porodila svého druhého potomka, synka Rudolfa (2 měsíce). „Tedaaaa, strašně ti to sluší!“ napsala Zahradnické k příspěvku, kde dala na odiv své obří bříško.

VIDEO: Seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře

Fotogalerie
55 fotografií