Okatá herečka Lenka Zahradnická vyrazila v úterý večer na premiéru svého nejnovějšího filmu Past, jenž bude mít na televizních obrazovkách premiéru v neděli večer, a při této speciální příležitosti všem názorně předvedla, jak krásně se jí zvětšuje těhotenské bříško.

Do společnosti tahle nastávající dvojnásobná maminka totiž vyrazila poprvé od doby, co se na internetu pochlubila se šťastnou novinkou, že je znovu v očekávání, čímž tehdy zaskočila všechny své příznivce. Nyní však vypadala naprosto božsky. Ve vínových šatech volnějšího střihu dokonale vynikl její požehnaný stav a se svým outfitem navíc Veverka z Ordinace sladila i barvu rtěnky.

„Jednou taky za dámu,“ napsala před akcí Zahradnická na sociální síť a připojila dvě fotky, na nichž si ochranitelsky hýčká pupík. Dost podobným způsobem, jako to na všech oficiálních společenských akcích dělávala Meghan Markleová (38), manželka prince Harryho (35). Ovšem stejně jako vévodkyně ze Sussexu i vnadná herečka za to schytala naprosto nečekanou kritiku – jen na rozdíl od Meghan ne v celosvětovém měřítku, ale jenom v rámci instagramu. „Nechápu, proč si těhotné ženy přidržují břicho. Vždyť vám nespadne, nebojte se,“ rýpla si do Zahradnické jedna její fanynka.

Představitelka Renáty Dvořákové z mnohokrát reprízovaného, ale divácky velice oblíbeného retroseriálu Vyprávěj, si ovšem tímto názorem nenechala zkazit náladu.

„Jsem podruhé těhotná, a poprvé nespadlo, tak věřím, že podruhé taky vydrží,“ odvětila s nadhledem. „Spíš jde o kontakt a v tomto případě konkrétně o zvýraznění toho, že už to břicho konečně mám, páč před měsícem si toho fakt nikdo nevšiml. To je celý příběh,“ vysvětlila, za což si od svých příznivkyň vysloužila celou řadu lajků. Takže žádná inspirace v ženě, která otřásla suverenitou britské královské rodiny, ale „pouhý“ mateřský instinkt!

VIDEO: Seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře

Video
Video se připravuje ...

Nová seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře Adriana Krátká/BPŽ

Fotogalerie
54 fotografií