„Tak to konečně můžeme říct. Ten čahoun nalevo je velkej sympaťák a s radostí Vám tedy můžu představit svého seriálového syna… Toho pána uprostřed představovat, předpokládám, nemusím,“ napsala na instagram k fotce Lenka Zahradnická, dáma, která se před několika málo dny pochlubila dalším těhotenstvím. Na snímku je společně se svým hereckým kolegou Filipem Rajmontem (42), co hraje nesmělého učitele Ottu, a Antoniem Šopoským (17).

Ten podobu se svou slavnější sestrou, kterou si diváci zamilovali coby záchranářku Bibi v Ordinaci v růžové zahradě 2, rozhodně v obličeji nezapře. „Že jsme si podobní, nám říkají všichni, všude a za každých okolností,“ usmíval se mladý herec, který se podle slov Zahradnické se svými „služebně staršími kolegy“ přátelí i mimo natáčecí plac.

„Je to intelektuál, žije si ve vlastním světě,“ popisuje svého seriálového hrdinu Šoposki. „Já nejsem intelektuál ani trochu. Vašík má rád IT, matiku i fyziku, a to mě nikdy nebralo. Pro tyhle obory nejsem předurčený. Ale jsme stejně staří a oba rádi čteme. Když je čas, rád ho strávím s dobrou knížkou,“ dodává mladý herec.

Zároveň přiznal, že nabídku z Ulice konzultoval s Marikou. Za sebou měl ostatně pouze menší role v primáckých seriálech Linka a Modrý kód, kdežto nyní v podstatě přešel k Nově. „Šel jsem za ní. Řekla mi, že je to dobrá příležitost se zviditelnit a nasbírat zkušenosti. Jsem rád, že mám někoho, kdo mi v tomhle ohledu poradí,“ přiznal.

Zatímco diváci si Hedvičina syna jistě oblíbí, sama herečka je z toho, že jí scénář dohodil takřka dospělého syna, poněkud skleslá. Doma má zatím jenom jednu dcerku, téměř tříletou holčičku Jasmínu, druhého potomka zatím nosí pod srdcem. „Je načase se prostě smířit s tím, že opravdu opouštím role svůdnic a party holek a nastupuju cestu zasloužilých matek…“ povzdechla si na sociálních sítích sympatická Zahradnická.

VIDEO: Do seriálu Ulice vstupuje Antonio Šoposki: Nezapře slavnou sestru.

Video
Video se připravuje ...

Do seriálu Ulice vstupuje Antonio Šoposki: Nezapře slavnou sestru. TV Nova

Fotogalerie
44 fotografií