Ačkoliv ještě není oficiálně rozvedená s hercem Jakubem Prachařem (36), stihla už Agáta randit nejen s podnikatelem Zdeňkem Turkem, ale po rozchodu s ním našla lásku po boku kameramana Marka Niessnera a už s ním spřádá velkolepé plány na společnou budoucnost.

Jedná se o společné »dítě« v podobě internetového projektu. „Rozhodli jsme se s mým klukem, že uděláme Instagram Single máma, single táta. A budeme dělat challenges,“ radovala se v livestreamu modelka, která má s Prachařem mladší dceru Miu (2,5) a s bývalým přítelem Miroslavem Dopitou (35) ještě syna Kryšpína (v létě 9).

Stejně tak její nový partner má už dva potomky a zřejmě právě to páreček inspirovalo k tomuto nápadu. „Oba máme dvě děti, natáčeli bychom, co děláme, když máme děti a když je nemáme,“ odhalila, co by se na společném účtu na sociální síti mělo objevovat.

Podobný společný projekt s názvem »Stalkerky« již přitom před lety zkoušela s primáckou tváří Lenkou Špillarovou, ale velký úspěch jim aktivita nepřinesla. Těžko říct, jak tomu bude tentokrát. 

A troufne si Agáta časem i na další závazek s Markem, nebo je instagram maximum? „Když vidím, jak je ten rozvod složitý, už se vdávat nechci,“ prozradila dcera Veroniky Žilkové (58), jak teď na vztahy a sliby na věčnost pohlíží. Vypadá to, že se už spálila dost...

VIDEO: Agáta Prachařová s dcerou uvařily pro Blesk! Koukněte, jak je Mia (2) šikovná.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s dcerou uvařily pro Blesk! Koukněte, jak je Mia (2) šikovná. Markéta Reinischová

Fotogalerie
55 fotografií