„Měla jsem to celý měsíc. Nedýchala jsem. Byly to zkrátka stejné příznaky, o jakých se hovoří teď,“ svěřila Dagmar Havlová. A co víc. Zákeřná viróza neskolila jen manželku zesnulého prezidenta Václava Havla.

Nemoc se šířila mezi herci, kteří se společně podíleli na natáčení filmu Vlastníci. „My jsme tam hrozně onemocněli,“ přitakala Dagmar Havlové její mladší herecká kolegyně Tereza Ramba (30), která si bývalou první dámu pozvala jako hosta svého podcastu.

A podle vzpomínek obou dam v tom navíc nezůstaly jen ony. Záhadný bacil zahnal do postele s čajem a léky na sražení vysoké teploty i Vojtu Kotka (32) či Kláru Melíškovou (48). „Dost možná jsme si tím prošli už před rokem,“ pronesla Dagmar Havlová s přímým odkazem na koronavirus, jenž je už několik dlouhých měsíců postrachem všech obyvatel planety Země. 

Zákeřné onemocnění s příznaky chřipky se totiž velmi rychle šíří a mnoha lidem na celém světě už vzalo život. „Nemohla jsem dýchat. Vůbec to nešlo samovolně,“ zavzpomínala na nepříjemný střet s nemocí Dagmar Havlová, která nemá obavu jen o vlastní zdraví, ale i dalších členů české herecké obce. „Tak doufám, že teď už máš spoustu protilátek,“ pronesla v žertu Tereza Ramba, aby odlehčila situaci.  

Fotogalerie
47 fotografií