Když byla modelka v 36. týdnu těhotenství, tak jí porodník nařídil klidový režim, aby miminko vydrželo co nejdéle v jejím bříšku. „Zkracuje se mi čípek a hrozí, že budu muset rodit dřív než v daném termínu. Snažím se co nejvíc ležet a odpočívat, protože chci malého co nejdéle nosit,“ svěřila se Blesku Aneta Vignerová. Naštěstí se to klidem urovnalo, ale i tak šla kráska rodit dřív a lékaři rozhodli o císařském řezu. 

„Chtěla jsem rodit přirozeně, ale malej nebyl správně otočený, a tak se rozhodli pro císařský řez. Petr byl za plentou, a tak našeho syna držel v náručí dřív než já,“ svěřila se v live streamu Blesku Aneta, které se nejspíš vlivem císařského řezu nevytvořilo mateřské mléko. 

„Nekojím, mrzí mě, že jsem o tohle přišla, ale s tím nic neudělám, Jiříčka krmíme umělým mlékem a chutná mu. Na druhou stranu to má i svoje výhody, že když jeden z nás potřebuje pracovat, nebo pro něco zajet ven, tak druhý ho může kdykoliv nakrmit,“ tvrdí Vignerová. 

Scenárista Petr Kolečko prozradil, proč se rozhodli pro typicky české jméno Jiří. „Tak se jmenuje můj dědeček, takže jsme našeho kluka pojmenovali po něm,“ říká autor populárního seriálu Most!, který má rozepsaný další seriál. 

VIDEO: Aneta Vignerová popsala dramatický porod: Přišla o zásadní věc v mateřství! 

Video
Video se připravuje ...

Aneta Vignerová popsala dramatický porod: Přišla o zásadní věc v mateřství! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
50 fotografií