Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Majitel zoo kvůli koronavirové krizi zkrachoval: Zvířata nechal v klecích napospas!

Autor: DH - 
20. dubna 2020
05:30

Skupina výletníků na thajském ostrově Phuket byla v šoku, když během svého výšlapu narazila v tamních lesích na opuštěnou zoologickou zahradu, kde výběhy obývala opuštěná a hladová zvířata.

Mezi zvířata, pro která se klece a výběhy staly pastí, patřili vyhublí tygři, několik aligátorů a osm medvědů. Ti všichni se tísnili v opuštěné zoologické zahradě na turisty oblíbeném ostorvě Phuket.

Návštěvníci na místě pořídili i video, na kterém mizerné životní podmínky zvířat dokumentují. Turisté si nejprve mysleli, že je v zoo vše v pořádku. Pak ale byli zděšení, když dorazili do její odlehlejší části. „Byli tam mrtví aligátoři, kteří leželi prakticky ve vlastních exkrementech. Koutkem oka jsem zahlédl vyhladovělého a vyděšeného tygra, jak se skrývá za sloupem,“ popsal autor videa.

Tygr je na videu dokonce slyšet, jak vydává naprosto zoufalé zvuky. Když se pak kameraman s přáteli rozhodli, že se do zoo vrátí s krmivem pro hladová zvířata, vyhnal je z parku jeden ze zaměstnanců.

Zoo, kterou skupina navštívila, je na ostrově známou firmou, provozovatelé byli v minulosti několikrát nařčeni z týrání zvířat. Majitelům údajně došly peníze na provoz parku kvůli dramatickému úbytku turistů, který samozřejmě způsobila probíhající koronavirová krize. Zvířata teď absolutně strádají.

motola ( 20. dubna 2020 10:55 )

majitele i zaměstnance hodit do klecí!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání