První Deppův příspěvek na Instagramu v lidech evokoval předzvěst krvavého rituálu. Plánuje snad obětovat Amber Heardovou (33)? Jak jinak vysvětlit, že sedí v ponuré jeskyni, obklopen desítkou svíček a po své levici má připravený objemný sud, dostatečně velký k uložení těla? K fotografii ještě připsal: „Zdravím všechny… Něco pro vás natáčím. Vydržte.“ O pár hodin později se vytasil s vysvětlením – chtěl si jen pokecat.

V osmiminutovém videu pojmenovaném „Izolace“ se bývalý kapitán Jack Sparrow vyjádřil k mnoha věcem. Ze všeho nejdřív probral veřejného nepřítele č. 1 – koronavirus. „Až doposud jsem neměl žádný důvod připojit se k sociálním sítím. Teď nastal čas otevřít dialog o neviditelném nepříteli, který způsobil nezměrné množství tragédií a škody na životech lidí. Lidé jsou nemocní, nemohou se nadechnout, umírají…“ komentoval tíživou situaci ve světě a nabádal diváky, aby se starali jeden o druhého. Fanoušky své hudby poté potěšil informací, že společně s kolegou ze skupiny Yardbirds natáčí nové album, oznámil i cover k písni Isolation.

Ke konci videa pak Depp nepřímo komentoval svůj letitý boj s Heardovou, která ho obvinila z domácího násilí, a poděkoval těm, kteří v jeho nevinu nepřestali nikdy věřit. „Chtěl bych vám poděkovat za laskavost, vaši neochvějnou podporu a sílu za ta léta.“ Soudní spory s Heardovou neberou konce, teď už ale mají všichni jasno, že obětí byl celou dobu právě slavný herec.

Fotogalerie
47 fotografií