Páru, který se vzal v roce 2015, manželství vydrželo jen 18 měsíců. Problémem bylo domácí násilí, jenže obě hollywoodské hvězdy shodně tvrdily, že právě ony jsou oběť. Vše skončilo žalobou a soudem, který stále probíhá.

Nový důkaz nabízí až doteď nezveřejněná nahrávka, která prý byla použita při rozvodovém řízení v roce 2016, není však jasné, kdy a jak vznikla – pár však měl ve zvyku si vzájemné hádky nahrávat. Depp na záznamu popisuje, jak přišel ke zranění hlavy. Byl prý zrovna v koupelně, když se jeho žena pokoušela opakovaně dostat dovnitř a kopla do dveří.

„Dala mi takovou pecku, že jsem se skácel. Když jsem se postavil, ani nevím, co jsem říkal. A pak jsi mě praštila!“ popisuje Depp. Amber neoponuje v tom, že mu chtěla dát ránu, ale incident s dveřmi byl prý nechtěný.

„Chtěla jsem tě udeřit, ale to s dveřmi bylo neúmyslné. Pak jsem prostě přehnaně reagovala, je mi to líto.“ Na druhou stranu pak žena dodává, že Depp „všechno strašně dramatizoval“. Kde je pravda? To se dozvíme snad už brzy, další slyšení je naplánováno na 23. března, konečný verdikt by mohl padnout do srpna.

Fotogalerie
39 fotografií