Kromě hereckého a komediálního talentu si tak fanoušci mohli v téhle epizodě pořadu Saturday Night Live prohlédnout i kuchyňskou linku a spotřebiče Toma Hankse. Po své hororové zkušenosti s koronavirem herec důsledně dodržuje karanténu a ze svého hollywoodského sídla v podstatě nevychází. A tak se zhruba čtyřapůlminutový monolog, kterým Tom Hanks potešil své fanoušky, natáčel přímo u něj doma.    

„Díky, díky! To je ovšem úžasný zvukový efekt potlesku a hvízdání! Díky, zvukaři,“ zažertoval Tom Hanks hned na úvod v reakci na to, že pořad se normálně natáčí před živým publikem, které vystupujícím dopřává okamžitou zpětnou vazbu. Kromě toho, že herec dokázal, že ani teď ho neopustil smysl pro humor, ukázal fanouškům oholenou hlavu. „Nebojte se nic! Hlavu jsem si oholil kvůli filmu, to zase doroste. I když šetří to dost času ve sprše. Možná bychom to měli udělat všichni, což?“ Okomentoval herec pro něj tak netypický vzhled, jelikož bez vlasů si ho nepamatujeme ze žádné role.    

Hanks samozřejmě nevynechal zmínku o prodělané nákaze koronavirem. V nemocnici herci pravidelně měřili teplotu. Když měl šestatřicet, oznámili mu, že je to dobré, když osmatřicet, už to bylo zlé. „Takže zkrátka stejný způsob, jakým Hollywood zachází s herečkami,“ využil Tom Hanks možnost zavtipkovat a trochu si rýpnout do způsobu, jakým se v kolébce filmu zachází se ženami postupem věku.  

Tomu Hanksovi a jeho manželce Ritě Willsonové vyšly pozitivní testy na koronavirus během pobytu v Austrálii, kam herec odletěl natáčet. Manželé pak museli zůstat v izolaci, ve které se zákeřným virem zápolili. O svém boji informovali fanoušky povětšinou prostřednictvím sociálních sítí. Rychle se šířící nemoc měla u hereckého páru relativně lehký průběh. Po krátkém pobytu v nemocnici se herecký pár vrátil do domácí karantény. Jen co to jejich zdravotní stav umožnil, vrátili se Tom Hanks s Ritou Willsonovou ruku v ruce domů do americké Kalifornie. Tom Hanks byl první hollywoodskou hvězdou, která veřejně přiznala nákazu.

Fotogalerie
38 fotografií