Jezdí nyní mnohem opatrněji a víc se kouká okolo sebe. „Jsem teď ve střehu, člověka to alespoň donutí přemýšlet, když vyjede,“ poznamenala Leová. „Po té první nehodě v osmnácti jsem se na motorku hrozně dlouho bála sednout. Až předloni jsme si půjčili motorku, tak jsem se do toho znovu zamilovala a vloni jsem si motorku pořídila, mám Suzuki GS 500e. No a po dvou měsících ježdění jsem neodhadla situaci a měla jsem nehodu,“ popisuje moderátorka. Zatímco její první nehoda byla nezaviněná, u té druhé si je své chyby vědoma.

„Nikomu jsem neublížila, jen sama sobě. Trošičku jsem to položila, žádný velký úraz, jen jsem ji musela dát na opravu. Když jsem měla nehodu, měla jsem sice bundu, ale nikdy jsem neinvestovala do kalhot, vyjela jsem v leginách. To mě ponaučilo a šla jsem si koupit kalhoty a pořádnou výbavu. Mám také novou přilbu, protože hlava je důležitá. Když se mi stala nehoda, tak jediné, co jsem se ptala, jestli mám obličej v pořádku, protože mě živí,“ dodává zprávařka z Primy, která si nenechá ujít právě probíhající Motosalon.

„Najezdím tak maximálně 1000 km ročně a na mnoha motorkách jsem neseděla, proto bych si v Brně na veletrhu ráda vyzkoušela různé druhy motorek. Třeba i  krosku nebo elektro, zajímal by mě ten rozdíl,“ říká moderátorka.

VIDEO: Monika Leová se vybourala na motorce! Mám o ni strach, přiznal manžel

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová se vybourala na motorce! Mám o ni strach, přiznal manžel Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
40 fotografií