I když je MasterChef soutěží pro začínající kuchaře a milovníky dobrého jídla, vždy se najde pár týpků, kteří zkoušejí štěstí ve všech možných soutěžích, jen aby se dostali na obrazovku.

V podstatě není jisté, zda jim jde skutečně o daný obor v soutěži, nebo o to být vidět. Josef Kůrka se před soutěží Muž roku živil jako vězeňský dozorce, po svém vítězství s tím sekl a začal se věnovat modelingu a fitness.

Ale ani to mu dlouho nevydrželo, postavil se k plotně a přihlásil se do kuchařské show. „Vychovávala mě babička s dědou, a kdybych vyhrál, tak bych si s babičkou chtěl otevřít bistro,“ překvapil Pepa, který už rok randí s herečkou Bárou Mottlovou (33).

Dalším účastníkem je návrhář Pavel Berky, který před dvěma roky soutěžil na Primě v Prostřenu. „Já jsem měl od dětství dvě vášně - módu a vaření. Nevím, kdy a ani jak se to stalo, že právě tyto dvě činnosti byly ty, které mě tolik ovlivnily," netají se Slovák žijící v Praze. 

Mezi dalšími účastníky se objevil důchodce Zdeněk, který už jednou v soutěži byl, ale zradilo ho vejce, které zapomněl dát do jídla. Tak snad mu paměť bude letos lépe sloužit.

Každopádně premiérový díl u diváků moc nezabodoval a se 718 tisíci skončil na třetím místě. Prvenství si zajistil seriál Případy 1. oddělení, na které se podívalo 992 tisíc diváků. Nováckou výměnu, která MasterChefu předcházela, pak sledovalo 871 tisíc lidí.

VIDEO: MasterChef Česko: Muže roku přišla podpořit přítelkyně Bára Mottlová!

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Muže roku přišla podpořit přítelkyně Bára Mottlová! TV Nova

Fotogalerie
44 fotografií