Pamela rozchod oznámila ve vyjádření pro The Hollywood Reporter v sobotu. Novomanželé se rozhodli „nějaký čas být odděleně, aby si ujasnili, co chtějí od života a jaké mají představy o tom, co chtějí jeden od druhého,“ stojí v prohlášení.

Dvojice se vzala za doprovodu Pameliných dvou synů, Petersových tří dcer a exmanželky Christin přitom jen před 12 dny v Malibu. Ještě ani prý nestihli ověřit jejich oddací list.

„Dojaly mě reakce na to, že jsme se s Jonem dali dohromady,“ řekla Pamela v prohlášení pro magazín. „Budeme rádi za vaši podporu i nyní, kdy si bereme nějaký oddechový čas k přehodnocení našich životů. Život je cesta a láska je proces. S ohledem na tuto univerzální pravdu, kterou oba vnímáme, jsme se společně rozhodli, že zatím odložíme úřední potvrzení našeho sňatku a naopak necháme pracovat naši důvěru. Děkuji, že budete respektovat naše soukromí,“ dodala Pamela. Její odloučený novomanžel situaci nekomentoval.

Podle informací The Hollywood Reporter odletěla Pamela zřejmě do své rodné Kanady. Ačkoli to pro Pamelu bylo již páté manželství, zdálo se, že tentokrát by mohlo vydržet. Dvojice spolu randila před více než 30 lety a poslednímu sňatku předcházelo několik měsíců randění, kdy Pamela s Jonem návrat k sobě ovšem přísně tajili. 

Fotogalerie
36 fotografií