Alice Bendová, která je proslulá svými rolemi sexy dračic, se několik týdnů ohřívala na španělském Tenerife, kde má jako útočiště vlastní apartmán. Několikrát do roka tak své příznivce těší nahými fotkami z nudapláží, u kterých si z nepochopitelných důvodů stěžuje na své kypré křivky, které ve skutečnosti má kypré jen na těch nejlepších místech a v ideální míře.

Co ale čert nechtěl, herečka se, patrně kvůli pracovním povinnostem, nedávno od moře vrátila a musela se přizpůsobit místnímu lednovému počasí. Odhalenou kůži a plavky tak vystřídal péřový kabát, jak je vidět například na nejnovější fotce, na které se Alice nachází před legendární restaurací Severka z aktuálně reprízovaného seriálu Most!.

Nejen, že si tedy udělala fotku na tomto populárním místě, ale navíc zjistila, že ve zdejším kraji se těší velké popularitě i ona sama. „Dneska jsme s mamkou zavítaly do Mostu a musím říct,že vřelost a přátelskost(nevím jak jinak to napsat) tady nezná mezí,“ napsala překvapená Alice Bendová, co se jí na severu Čech mimo jiné zalíbilo.

„Dokonce i na ulici, v řeznictví ,v KFC, prostě všude jsem se podepisovala, fotila ,lidi mě hladili po zádech, po rukách (nikde jinde😂), povídali si s námi. Byla jsem překvapená, co udělá takových 90 km za Prahou. Takže, DYCKY MOST!“ měla radost herečka, že aniž by se sama v oblíbeném seriálu objevila, místní obyvatelé ji nejen že poznávali na každém rohu, ale navíc jí projevili náklonnost, se kterou se „doma“ v Praze jen tak nesetká.

VIDEO: Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude! Markéta Reinischová

Fotogalerie
63 fotografií