Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kouzlu „černé vdovy“ Aleny Zs. už podlehli i bachaři?! Soudkyně jim veřejně vynadala

Autor: dce - 
14. ledna 2020
05:15

Dva roky čekali pozůstalí po Jánu Kuciakovi a Martině Kušnírové na spravedlnost za brutální popravu dvou mladých lidí. V pondělí se konečně dočkali – začal monstrproces se čtyřmi obžalovanými. Váhu celého dne ale jako by shazovala Alena Zs., údajná zprostředkovatelka vraždy. Před soudem se neustále usmívala. Slova soudkyně odhalila proč!

Že nemá žádnou úctu vůči pozůstalým, ukázala před soudem obžalovaná Alena Zs. Do síně sice nakráčela se sklopenou hlavou, tvář se snažila skrývat před fotoaparáty novinářů, krátce nato ale už rozdávala úsměvy na všechny strany.

Podle serveru Pluska.sk za to patrně mohou ostrá slova soudkyně. „Žádám příslušníky Sboru vězeňské a justiční stráže, aby s obžalovanými komunikovali jen v rozsahu, v jakém to je nezbytné pro výkon jejich funkce,“ sdělila jim ostře.

A slova měla být podle Plusky směřována právě k Aleně Zs., která se před soudním jednáním s dozorci vesele vybavovala. Při odchodu ze síně před polední přestávkou už obžalovaná rozesmátý obličej před médii neskrývala. 

Alena Zs., která pro Mariana Kočnera oficiálně pracovala jako tlumočnice, měla ke kontroverznímu slovenskému podnikateli podezřele blízko. Podle zdroje webu Topky.sk byla jeho milenkou. „Všichni věděli o jejich vztahu,“ prohlásila nejmenovaná sousedka objednavatelky vraždy Kuciaka. Kočner se přitom stal kmotrem Aleniny dcery.

Podle mínění policie měla v případu figurovat také jako jeden z prostředníků, s jejichž pomocí Kočner likvidaci nepohodlného novináře realizoval. Sama ale tvrdí, že je naprosto nevinná. „V životě jsem si žádnou vraždu neobjednala. Od pana ... (Zoltána A. - pozn. red.) ... jsem si objednala pizzu nebo denní menu v jeho restauraci, čištění bazénu a přestavbu pokoje mojí matky,“ řekla před soudem.

Vražda investigativního novináře

Snoubenci Ján Kuciak a Martina Kušnírová, kteří měli před svatbou, byli zavražděni 21. února 2018. Nájemný vrah je zastřelil v jejich domově ve Veľké Mači. Jejich mrtvoly nalezli policisté poté, co je zalarmovala matka Kušnírové, která se nemohla spojit se svou dcerou.

Dvojitá vražda na Slovensku vyvolala velké protivládní demonstrace – největší od pádu komunistického režimu v roce 1989. K vraždě se u soudu nakonec přiznal obžalovaný Miroslav Marček. Ten se také doznal k vraždě podnikatele Petera Molnára. Hlavním obžalovaným hrozí v případě, že budou shledáni vinnými, až doživotí.

smeagol ( 14. ledna 2020 19:31 )

Tady je jasne videt, ze bez napichaneho kacera, nastavenych vlasu a jinych udelatek, je hnusna jako p**el.

bossss314 ( 14. ledna 2020 13:37 )

A na co, že je tady ta diskuze????? Když v ní nemám vyjadřovat svůj názor?

moudivlacek ( 14. ledna 2020 13:13 )

Mohl by mi vysvětlit, jaké může mít tahle umaštěná odulá hnusná prostitutka kouzlo????

Pepa Re ( 14. ledna 2020 13:00 )

Vždyť je hnusná

bossss314 ( 14. ledna 2020 10:09 )

Psal jsem, že vražda je odporné řešení. Nesouhlasím s takovýmto..... Měli se s ním prostě sejít a "domluvit" se....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání