„Dubajští podnikatelé si nejprve vyzkoušeli náš zábavní park TEPfactor na Slapech na vlastní kůži. Náš koncept jim učaroval natolik, že se rozhodli přenést ho i do Dubaje a nabídnout nám spolupráci. Neváhali jsme ani vteřinu. Svému produktu jsme věřili. Ani v duchu nás ale nenapadlo, že bychom získali toto prestižní ocenění,“ říká zakladatel společnosti TEPfactor Tomáš Chroust.

Netradiční spojení adrenalinu, zábavy a dobrodružství

TEPfactor je unikátní zábavní park inspirovaný populární televizní soutěží Pevnost Boyard. V útrobách pirátské jeskyně čeká na návštěvníky 25 rozmanitých úkolů. Na své si zde přijdou milovníci výzev a adrenalinu. Otestovat zde mohou svou fyzickou zdatnost, logické uvažování, trpělivost, ale i zručnost. Cílem hry je obstát při plnění všech 25 úkolů. „Pokud zvládnete úkoly dokončit v časovém limitu, získáte indicie, které vám otevřou cestu k pirátskému pokladu. Samozřejmě jde hlavně o to, dobře se pobavit s přáteli. U nás je především cílem,“ doplňuje Tomáš Chroust s tím, že úkoly jsou postavené tak, aby si hráči při jejich plnění museli pomáhat.

„Největším přínosem pro účastníky hry je jednoznačně rozvoj týmové spolupráce a komunikace. Bez týmu to zkrátka nejde,“ dodává Tomáš Chroust. Právě proto je TEPfactor na Slapech oblíbeným místem pro teambuildingy, tmelení pracovních i sportovních kolektivů a hlavně rodin.

Co čeká návštěvníky TEPfactoru na Slapech?

Především skvělá týmová zábava! Úkoly jsou navržené tak, aby prověřily šikovnost, důvtip a fyzičku hráčů zábavnou formou. Hrou provází piráti a ochotný personál. Během hry je možné se občerstvit na samoobslužném baru nebo se zrelaxovat v odpočinkové zóně. Netradiční plážové bungalovy nabízí ubytování na indoorových plážích po celý rok. Samozřejmostí je také vlastní kuchyně a konferenční prostory, které z TEPfactoru dělají ideální místo pro firemní večírek. Více informací najdete na www.tepfactor.cz

Fotogalerie
17 fotografií