Život se Kateřině Marii naruby převrátil před šesti lety. Její tatínek prohrál dlouhodobý boj s rakovinou, maminka to neunesla a týden na to se oběsila. Mladá umělkyně tak zůstala se starší sestrou sama. Ale místo aby se dívky semkly a překonaly tu strašlivou ztrátu, tak se v 18 letech pohádaly tak, že se herečka odstěhovala a od té doby spolu nepromluvily.

Byla jsem sobecký spratek, který chtěl jediné - svobodu a dělat si vše po svém. Čtyři roky jsme se se sestrou nebavily. Mrzí mě to, ale zřejmě to tak mělo být a my si potřebovaly udělat v sobě pořádek,“ svěřila se Blesku Fialová.

„Ale už je všechno jinak, v pátek jsem k sestře přijela a celou noc jsme si povídaly. Hodně jsme si vysvětlily, odpustily a domluvily se, že se u ní mezi Vánocemi i s mým přítelem stavíme. Jsem moc ráda, že jsme k sobě opět našly cestu,“ doplnila hvězda Tváře, která po noci usmíření s jediným sourozencem odletěla do Amsterdamu na prezentaci nových ekologických modelů aut.

S přítelem Liborem Matoušem, který je rovněž herec, žije už delší dobu a dokonce už byla požádána o ruku. „Prstýnek nemám, protože jsem ho rozbila. Dostala jsem originální dřevěný, ale když jsem hrála, tak jsem tak silně bouchala rukama do stolu, až se rozlomil na několik kusů,“ přiznala temperamentní herečka.

Do povědomí se Katka dostala jako soutěžící v poslední řadě show Tvoje tvář má známý hlas, kde skončila na druhém místě! V seriálu Ordinace v růžové zahradě hraje dceru modelky Simony Krainové (46) a září i na divadelních prknech.

VIDEO: Kráska z Tváře a Ordinace Fialová: Po smrti rodičů našla cestu k sestře!

Video
Video se připravuje ...

Kráska z Tváře a Ordinace Fialová: Po smrti rodičů našla cestu k sestře! Markéta Reinischová

Fotogalerie
48 fotografií