V posledním kole show Tvoje tvář má známý hlas si Marel Lambora vylosoval Prince. Společně s tanečníky opět předvedl neskutečnou show. I když během soutěže třikrát vyhrál, v celkové vítězství nedoufal.

„Na patře mám nalepeno spoustu konfet, není to nic příjemného. Zatím mi to nedochází, co se všechno stalo. Hlavou mi projelo, co všechno jsem za těch dvanáct týdnů zažil se svými kolegy a celým týmem okolo Tváře. Když jsem do soutěže nastupoval, tak jsem ani nedoufal v celkové vítězství a přál jsme si, abych aspoň jednou vyhrál. Musím říct, že člověk má o sobě nějaké přesvědčení a neví, co všechno může zvládnout. Nikdy se nepřeceňujte ani nepodceňujte, protože člověk toho dokáže víc, než si myslí,“ řekl krátce po vyhlášení Marek Lambora. Ten se už zanedlouho na filmovém plátně objeví poprvé jako princ, a to v pohádce Princezna zakletá v čase a v pohádce Zdeňka Trošky Zakleté pírko.

Hned po skončení vysílání utíkal za malým Martínkem, kterému předal šek s částkou 150 tisíc korun, jenž pro něho vyhrál. Marek po celou dobu účinkování ve Tváři bojoval o peníze pro spolek Ichtyóza.

I když šlo o finálový večer, tak diváci dali přednost konkurenční show StarDance. Ta se stala jedničkou sobotního večera s počtem 969 tisíc diváků. Tvoje tvář má známý hlas si pustilo 767 tisíc diváků.

VIDEO: Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci!

Video
Video se připravuje ...

Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
13 fotografií