V sobotním dílu pořadu Tvoje tvář má známý hlas se Kateřina Brožová odvážně popasovala s americkou soulovou zpěvačkou Macy Grayovou (52). „Strašně ti to takhle sekne, to jsme nikdo nečekali, tohle je opravdu luxus. Já jsem čekal, jak ten svůj sameťák nakřápneš tou cestou k Macy, což se ti teda povedlo, bylo to úplně nádherný,“ rozplýval se nad ní zpěvák a skladatel Janek Ledecký (57), a Brožová podle svých vlastních slov měla co dělat, aby potlačila slzy, co se jí draly dojetím do očí. Stala se totiž výherkyní tohoto kola a porota nešetřila pochvalami. 

Přestože Macyin hit Try, do kterého se plavovlasá herečka pustila se skutečnou vervou, na první dobrou všechny okouzlil, na oficiálním youtube kanálu TV Nova se setkal s ostrou kritikou. „Jako promiňte, ale ten playback je vidět. Hlavně že vyhrála,“ rýpali totiž do bývalé partnerky podnikatele Jaromíra Soukupa (50) mnozí příznivci tohoto pořadu. A to se známé herečky (a dokonce i muzikálové zpěvačky), která je v současné době k vidění mimo jiné také v seriálu Modrý kód v roli panovačné starostky města Rubava, dotklo.

Nechápala tyhle „negativní komentáře zakomplexovaných pisálků“, jak je alespoň označila na instagramu, a dodala: „Cha cha… Ať si to jdou zkusit!“ rozohnila se. Video na youtube má totiž zjevně posunutý zvuk a proto nepasuje Brožové přesně do úst. Kromě toho artikulaci herečce notně ztěžovaly i umělé zuby. Všímavější diváci navíc podotkli, že živému zpěvu odpovídá i drobná chybka v textu. Brožová si totiž lehce popletla text a místo „try to walk away“ zapěla „try to say goodbye“. To by se přece v případě playbacku nestalo. Nicméně jak se říká, kdo chce psa bít, hůl si vždy najde...

VIDEO: Kateřina Brožová rozhodně není na ocet! Má už za Soukupa náhradu?

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Brožová rozhodně není na ocet! Má už za Soukupa náhradu? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
75 fotografií