Doplňte „vitamin SLUNCE“

Přirozené získávání vitaminu D ze slunečních paprsků se na pár měsíců stává minulostí. Je dobré tento vitamin doplňovat ale i v zimních či oblačných měsících. A k čemu že?

Vitamin D je důležitý nejen pro děti v období růstu, ale i pro seniory, ženy v menopauze nebo osoby se zvýšenou fyzickou aktivitou.

Vyzkoušejte REVITAL Vitamin D3 Forte, který se podílí také na regulaci hladiny vápníku v krvi, podporuje jeho vstřebávání, a kromě vlivu na kosti a zuby ovlivňuje správnou funkci svalů a imunitního systému.

Autor: Vitar

Zažeňte chmury

Hořčík potřebuje každá naše buňka. Je důležitý pro svaly i obecně pro přenos nervových vzruchů. Nachází se hlavně v kostech a zubech. Nedostatek hořčíku se projevuje například podrážděností, bolestí hlavy, svalovými křečemi či nespavostí.

Doplňte jej rychle a pohodlně díky sypké směsi Magnézium od VITARu v jednorázových sáčcích, které stačí nasypat do úst bez nutnosti zapíjení. Nově s úžasnou příchutí grepu.

Autor: Vitar

Podpořte vitalitu organizmu a doplňte energii

Nejen s přibývajícím věkem, při vyšší fyzické aktivitě a při užívání prostředků na snižování hladiny cholesterolu produkce koenzymu Q10 v těle klesá, proto je vhodné jej včas doplnit.

Koenzym Q10 se podílí na tvorbě buněčné energie a přispívá k funkčnosti všech buněk v našem těle. Největší množství koenzymu Q10 a současně největší energetický výdej v lidském těle mají srdce, plíce a játra.

Sáhněte po Revital Koenzym Q10, který je obohacen také o selen a vitamin E.

Autor: Vitar

Aby vlasy netrpěly zimou

Naše vlasy jsou namáhány skoro v každém ročním období, ale zima je může zasáhnout nejvíce. Jsou suché, polámané a bez lesku či více vypadávají.  

Nový Revitalon Kofeinový šampon je pro podporu růstu vlasů obohacený o kofein, keratin, ceramidy, vitaminy a aminokyseliny. Navíc bez parabenů a silikonů pro tu nejlepší vnější péči. Arganový olej podporuje regeneraci poškozených vlasů, navrací jim přirozenou vitalitu a lesk. Kofein napomáhá růstu a posiluje vlasy od kořínků.

Autor: Vitar