Tereza Maxová se nikdy netajila tím, že by se ráda natrvalo usídlila v Čechách. „Vždy to byl a bude můj domov. Chci, aby se naše děti naučily česky, protože jsme s nimi doposud mluvili jen anglicky. Tobias studuje v Londýně, což je kousek od Prahy, a menší děti na mezinárodní škole v Nebušicích.“

„Zřejmě osud to tak zařídil, protože na stejnou školu chodil i můj manžel, který v Česku žil od osmi do desíti let. Jeho otec byl diplomat,“ pochlubila se Blesku topmodelka.

A právě blízko Nebušic si rodina pořídila dům. „Manžel je tady taky šťastný, doufám, i když paradoxně cestuje daleko víc než předtím. Přece jenom má kořeny a byznys v Turecku a v dalších zemích. Mě zaměstnává rodina, moje nadace a resort Kaplankaya, který je na pobřeží Turecka, takže toho taky nemám málo,“ dodala Tereza.

Tobias, kterého má z prvního manželství s bývalým tenistou Frederikem Fetterleinem (49), svou matku navíc nedávno překvapil nečekanou návštěvou v Praze. „Překvapení dne, zásilka až z Londýna,“ okomentovala společnou fotku z procházky Maxová.

VIDEO: Topmodelka Tereza Maxová vysvětlila, proč má na tričku Havlovou!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Tereza Maxová vysvětlila, proč má na tričku Havlovou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií