S elektromobilem ušetříte

Ano, a to velmi výrazně. Pořizovací cena elektromobilu sice je o něco vyšší než u klasického automobilu, ale při ekologické jízdě s elektromobilem se můžete dostat až na pouhých 30 haléřů, to je 6x méně než u aut s benzínovými motory. Což je při každodenním používání vozidla opravdu velká úspora.

Rychlé a snadné nabíjení u vás doma

Nabíjet elektromobil můžete doma nebo ve firmě. Wallboxy PRE vynikají nízkou cenou a optimalizací nákladů na nabíjení. Vozidlo přes noc jednoduše nabijete a ráno můžete vyrazit do práce. Wallboxy je možné pořídit jak pro vnitřní, tak i venkovní užívání. Vy si jen zvolíte, jaký dobíjecí výkon potřebujete a jaké funkce u dobíjení upřednostňujete. Snadno lze tedy elektromobil nabíjet například pouze v době levnějšího nízkého tarifu.

71 dobíjecích stanic po celé ČR

Již několik let navíc buduje společnost PRE veřejnou i neveřejnou síť dobíjecích stanic, tzv. PREpointy. Majitelé elektromobilů mohou u těchto stanic snadno dobíjet jak v Praze, tak ve vybraných městech České republiky. K dnešnímu dni už najdete 71 dobíjecích stanic a 111 dobíjecích bodů.