Založte si účet zdarma a nakupte si bitcoiny

Mnoho bank se snaží nalákat nové klienty na zdánlivě užitečné produkty, jejichž přednosti však v praxi téměř nevyužijete. Expobank vám nabízí přesně to, co potřebujete, jako vedení účtu zdarma, přehledné internetové bankovnictví a další výhody, jako například nákup bitcoinů, drahých kovů, apod.

U konkurence bitcoiny nekoupíte, pouze u Expobank

Podívejte se na video, kde uznávaný odborník na technologické novinky vysvětluje jednoduchost nákupu bitcoinů přes Neoúčet od Expobank.

Založit účet a koupit bitcoiny.

Expobank je online – stejně jako vy

Díky internetu už dnes nemusíte chodit ani do banky. Převádět peníze, kontrolovat zůstatek na svém účtu nebo změnit PIN pro platební kartu – to vše můžete u Expobank zařídit snadno a efektivně online. A doma můžete zůstat i v případě, že potřebujete s něčím poradit – stačí se jen telefonicky nebo e-mailem obrátit na zákaznické centrum.

Ze všech bankomatů můžete vybírat bez poplatků

Potřebujete vybrat hotovost? Přestaňte si plánovat cestu domů podle toho, kde se nachází bankomat vaší banky. S platební kartou od Expobank můžete své peníze vybírat zcela zdarma – a to z kteréhokoliv bankomatu na světě. S Expobank nemusíte ani platit nesmyslně vysoké poplatky při výběru hotovosti v zahraničí.

Výběr z bankomatů zdarma
Autor: Expobank CZ

Nic neplatíte za posílání ani příjem peněz

Před dvěma lety vyhrál poplatek za příchozí platbu zcela oprávněně anketu o nejabsurdnější bankovní poplatek všech dob. Zatímco u tuzemských plateb se s ním už prakticky nesetkáte, řada bank si pořád ještě účtuje za platby v eurech. Naproti tomu u Expobank můžete v rámci NEO účtu přijímat i provádět tyto takzvané SEPA platby zcela zdarma.

Vaše peníze nebudou jen tak ležet na účtu

Unikátní NEO účet od Expobank v sobě kombinuje všechny výhody běžného i spořicího účtu, a to díky vysokému ročnímu úroku 1,6 % poskytovaném bez ohledu na zůstatek i délku vašeho vkladu. Uložené peníze navíc můžete pomocí internetového bankovnictví snadno a rychle investovat – například do tradičního zlata či stříbra nebo zajímavých start-upových projektů. A to není vše: jako jediná banka v České republice totiž Expobank nabízí i možnost nákupu do čím dál populárnějšího bitcoinu.

Expobank CZ
Autor: Expobank CZ

Založení nového účtu vám zabere několik málo minut

Zatímco ještě před několika lety jste při zřízení účtu museli podepisovat smlouvu na pobočce, při zakládání NEO účtu u Expobank můžete klidně zůstat doma. Stačí vám jen počítač či chytrý telefon, přes nějž nahrajete do registračního systému fotografii svých dokladů totožnosti a potvrzení o vedení účtu u vaší původní banky. Smlouvu pak následně podepíšete online pomocí SMS kódu – a můžete začít využívat všechny výhody svého nového účtu.