Plavovlasou baculku Gábinu (31) si fanoušci pamatují z předešlých epizod, jelikož vždy pracovala s rodičkami jakožto zdravotní sestřička. Veliký smysl pro humor si zachovává i těsně před vlastním porodem.

Nelení totiž a sama si vyplňuje veškerou dokumentaci. „Ať to urychlíme, já jim ještě vyplním genetiku. Však víš, kolik tady toho bude ještě vyplňovat?“ obhajuje před manželem svou práci za počítačem, zatímco on namítá, že by radši viděl, zda to dotyčná porodní asistentka umí sama.

Tou bude u porodu Gábinina přítelkyně a kolegyně, porodní asistentka Míša, a proto jí nastávající maminka chce urychlit práci. „Je to moje dobrá kamarádka, jsme podobný povahy. Stýkáme se i mimo práci, stejně tak i naši partneři. A líbí se mi, jak rodí,“ vysvětluje Gábina důvody, proč si právě ji vybrala k porodu.

Zajímavý je i příběh seznámení páru. Svého partnera totiž Gábina poznala na seznamce a dnes jsou spolu už sedm let. „Já jsem ze začátku moc nechtěla, takže tři měsíce jsme se seznamovali, po dalších třech měsících jsme spolu začali chodit... A za tři roky mě požádal o ruku,“ popisuje blondýnka se smíchem.

Osud tomu však chtěl tak, že nakonec pověstná jiskřička přeskočila a oni spolu nyní čekají svého prvního potomka. „Ty se snad za to stydíš,“ usmívá se manžel Jan (33). „Nestydím, ale když někdo řekne, že se seznámil na seznamce, tak si všichni řeknou, to jsou zoufalci,“ opravuje ho Gábina, která se navíc na onu seznamku – neznalá podobných internetových stránek – přihlásila v domnění, že jde o sociální síť obdobnou facebooku.

VIDEO: Malé lásky trochu jinak: Tentokrát bude rodit sama porodní asistentka. Jak poznala svého životního partnera?

Video
Video se připravuje ...

Unikát v Malých láskách! Tentokrát bude rodit sama porodní asistentka. TV Nova

Fotogalerie
11 fotografií