Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V Marks and Spencer najde správnou podprsenku každá žena

Video se připravuje ...
Marks and Spencer Czech Republic
VIDEO: Komerční video
16. září 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Výběr podprsenky je často podceňován. Ženy zapomínají, že základním kritériem by měl být dobře padnoucí tvar, velikost a příležitost, pro kterou je podprsenka určena. Navíc, každá žena je jiná, má jiné tělo a také jiné požadavky na své prádlo. Značka Marks and Spencer toto všechno ví, a proto si v jejich nejnovější kolekci prádla vybere opravdu každá žena.

Nevíte si rady při výběru? Vyzkoušejte službu měření poprsí

Účelem této služby je pomoci vám při výběru správné podprsenky. Prádlo by totiž nemělo být jen krásné, ale i skvěle padnoucí.  A s tím vám právě pomůže speciálně vyškolený personál z Marks and Spencer. Vezmou vám správné míry, poradí nejvhodnější podprsenku k vaší postavě, a až po vyzkoušení zjistíte, že přesně tato je ta pravá, pomůžou vám k ní vybrat i dokonalý komplet pro každou příležitost. Tak na co ještě čekáte?

Autor: Marks and Spencer Czech Republic

A to není vše!

Marks & Spencer pořádá akci za správnou velikost podprsenek pravidelně. Zkušené prodavačky vás v jakékoliv prodejně změří a pomůžou vám s výběrem. Nakonec za to ještě dostanete slevu 20%  při nákupu nezlevněných podprsenek v minimální hodnotě 699 Kč. Slevová akce probíhá od 16. září do 13. října.

Autor: Marks and Spencer Czech Republic

Jak vybrat dokonale padnoucí podprsenku

1. Obvod – podprsenka musí být zapnuta vždy přesně vodorovně, nesmí se zarývat do kůže ani vytahovat na zádech do oblouku.

2. Kostice - vždy těsně přiléhá k hrudní kosti, nesmí vás tlačit nebo se zapichovat do prsní tkáně.

3. Košíček -  dokonale sedí, prsní tkáň nesmí nikde „přetékat“, košíčky vám nejsou malé ani volné.

4. Ramínka - pěkně sedí, i když pod ně vsunete dva prsty, nepadají vám ani se nezarývají do kůže.

Autor: Marks and Spencer Czech Republic