Už v dětství to Demineměla jednoduché, jelikož se s rodinou často stěhovali, než usídlili v Jižní Kalifornii. Kromě toho se její matka Ginny mnohokrát pokusila o sebevraždu a Mooreová se navíc musela smířit i se zjištěním, že Danny Guynes, který ji vychovával, není její biologický otec.

V chystané knize s názvem Inside Out (v překladu Naruby) herečka také promlouvá o tom, že byla v 15 letech znásilněna. „Byla jsem jen nástrojem,“ šokuje pro New York Times brunetka, která byla v mládi dost divoška. V 16 letech prchla z matčina domu a začala žít s kytaristou. O dva roky později zase slavila svatbu s prvním mužem, rockovým hudebníkem Freddy Moorem (69), ovšem vztah prý sama rázem sabotovala svou nevěrou.

Kromě toho byla závislá na alkoholu a kokainu a bojovala i s problémy s váhou. „Když jsem byla mladší, byla jsem povinná být k službám. Nebyla bych milovaná, kdybych nebyla – kdybych nedávala sama sebe. Moje hodnota byla spojena jen s mým tělem,“ líčí hvězda snímku Duch.

Co se týče mužů, podruhé se měla vdávat za Emilia Esteveze (57), ale veselku odvolala. V roce 1987 si ale za muže vzala Bruce Willise, a byla to prý velká láska. „Z Bruce se mi doslova podlomila kolena, poznali jsme se, vzali se a já byla těhotná během čtyř měsíců,“ přiznává nyní Mooreová, která s hvězdou Smrtonosné pasti měla tři dcery – Rumer (31), Scout (28) a Tallulah (25). Manželství trvalo až do roku 2000, kdy se dvojice rozvedla.

V době rozpadu vztahu Demi přišla také o matku, která zemřela na rakovinu. Stáhla se a pověsila tak trochu herectví na hřebík, aby se věnovala výchově dcer. Věnovala se ale produkci (například série filmů o Austinu Powersovi) a výjimečně se vracela na plátno, například v druhém díle Charlieho andílků. S přibývajícím věkem navíc ubývalo vhodných rolí a příležitostí, což nenesla zrovna s libostí.

Druhý dech, jak sama říká, chytila v roce 2003, když se dala dohromady s o 15 let mladším hercem Kutcherem. „Bylo to, jako bych se vrátila v čase a znovu s ním prožila, jaké je to být mladá – a navíc mnohem víc, než když jsem opravdu měla kolem dvaceti,“ svěřila se herečka známá i ze snímků G.I. Jane či Neslušný návrh.

Krátce nato s Ashtonem otěhotněla a nosila pod srdcem dcerku, kterou chtěla pojmenovat Chaplin Ray, jenže v šestém měsíci bohužel potratila, kvůli čemuž začala pít a vinila sama sebe. V roce 2005 ale s Kutcherem oslavili svatbu a podstoupili i léčbu, aby mohli mít další dítě. Jenže její alkoholismus se zhoršil a také začala být závislá na Vicodinu. Poslední kapkou bylo zjištění, že jí byl partner nevěrný. V roce 2011 tak došlo na odloučení a o dva roky později na rozvod.

Nyní se Demi rozhodla o svém životě vyprávět veřejnosti. „Je to vzrušující, ale cítím se být velmi zranitelná," uvedla pro New York Times s tím, že její herecká kariéra už jí nepohání vpřed, a tak chtěla něco nového. „Je to spíše probuzení než návrat,“ dodává ohledně své otevřené zpovědi.

VIDEO: Demi Moore při glamour focení

Video
Video se připravuje ...

Demi Moore při glamour focení Youtube.com, hudba: Kevin MacLeod

Fotogalerie
65 fotografií