Smutná informace o těžké nemoci Karla Gotta nemile zaskočila všechny příznivce slavného interpreta hitů Být stále mlád, Trezor, nebo nejnovějšího duetu se svou dospívající dcerkou Charlotte Ellou (13) Srdce nehasnou. Text této písničky je v souvislosti s posledními informacemi o jeho vážném zdravotním stavu notně mrazivý. V takových chvílích skutečně není na místě žertovat. A přesto se najdou tací, kdo se pokusí situaci humorem lehce odlehčit.

Na instagramovém účtu primáckého pořadu TopStar se totiž objevil Gottův vzkaz, jejž adresoval svým fanouškům. V komentářích mu většina lidí přála brzké uzdravení a hodně sil a vyjadřovala mu podporu, ovšem mezi všemi těmito krásnými slovy jako bolavý prst trčela ironická poznámka Pavla Novotného, syna baviče Petra Novotného (72).

„Snad ho v tak těžké době Ivana tolik nesekýruje,“ napsal totiž »protekční spratek« k příspěvku o Slavíkově vážné chorobě. Patrně to měla být narážka na tvrzení Milana Drobného (74), že je Gott obětí domácího násilí, jež na něm páchá jeho manželka Ivana (43) – ale pokud to byl vtip, byl hodně špatný.

Nikomu se totiž nezdál povedený, spíše naopak. Do Novotného se okamžitě všichni pustili a servítky si rozhodně nebrali. Zatímco někteří starostu posílali do míst, kam slunce nesvítí, další pochybovali o jeho inteligenci, a jiní na něj chtěli dokonce vzít hůl. Nejjemnější reakcí byla slova jedné mladé dámy: „Pavle, vaše komentáře jsou někdy i vtipné, ale myslím, že sem to asi nepatří“. Koneckonců jakožto nejvyšší představitel obecní správy a bývalý novinář by snad už Novotný mohl vědět, jak se veřejně prezentovat, a kdy je vhodné si žertíky raději odpustit… Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

VIDEO: Gott přiznal akutní leukemii! A Postránecký posmrtně dostane prestižní cenu

Video
Video se připravuje ...

Gott přiznal akutní leukémii! A Postránecký posmrtně dostane prestižní cenu Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
55 fotografií