Po hudebně nabitém létu, kdy v Praze koncertovaly takové veličiny, jako Ed Sheeran, Metallica nebo Rammstein, a kdy se už tradičně konal i Metronome Festival, nadchází podzim. Ani ten nebude pro hudební fajnšmekry nezajímavý. Kapely a interpreti tuzemské hudební scény z mnoha koutů hudebních žánrů totiž zahrají na dalším pražském festivalu, tentokrát v Křeslicích.

Vystoupí například vokální kapela Adovany Band, následovat ji bude příbramská kapela Knírek, před živým publikem se také představí reggae funková kapela Bobr či liberečtí Hitfakers. A kde a kdy? 14. září v 15:00 festival vypukne v Cyklobaru Ve Statku, v ulici Ke Štítu 33. Vstupné je dobrovolné, ačkoliv organizátoři se netají, že příspěvek 100 Kč od dospělého návštěvníka na pokrytí základních nákladů by mohl být akorát. Konec akce se předpokládá ve 22:00. Více o programu se dozvíte ZDE.

Kudy za zábavou?

Festival „v komorním“ provedení se koná v centru pražských Křeslic, které se nacházejí na východním okraji Prahy, kousek za Jižním Městěm či nedaleko od Uhříněvsi. Kromě automobilové dopravy zajíždí kousek od Cyklobaru Ve Statku také autobusová linka č. 213 (jezdí v trase Želivského – Spořilov – Opatov – Háje – Nové Pitkovice – Nádraží Uhříněves) do zastávky Dolnokřeslická.

První ročník sousedských hudebních slavností se uskuteční v Křeslicích.
Autor: ÚMČ Praha Křeslice