Čtvrteční odpoledne 15. srpna se ve Vinoři rozparádí nejen hudba na plné obrátky. Od 15 hodin v Hoffmanově dvoře v ulici Vinořské náměstí 34 (zhruba 5 minut od autobusové zastávky Vinořský zámek) vypukne počtvrté Vinoř se Fest. Ten slibuje jak multižánrovou hudbu, tak i zajímavý doprovodný program.

Vystoupí například pražská skupina Circus Brothers, jež svůj styl charakterizuje jako disc-balkan. Pro příznivce rocku zahrají kapely Madam Royal nebo Mad Days. Písničkáře a kytaristu Xaviera Baumaxu snad netřeba představovat, a rapovou alternativou pak festival okoření zároveň i moderátoři show – Metoděj &Dozer.

Na své si mimochodem přijdou také děti. Přijedou totiž pouliční žongléři, pantomimisté i dětský DJ Goro. Mimoto pořadatelé připraví pískoviště, nebo také pétanque, houpačky, stolní tenis a bodypainting. Vstupné lze pořídit v rámci předprodeje (buď skrze internetové stránky GoOut.cz či MusicMap Mobile, nebo osobně ve Vinořské restauraci u Černínů) za 150,- Kč. Na místě v den konání pak za 200,- Kč.
Fotogalerie
6 fotografií