Paula Williamsonová, která se proslavila rolí v nejdéle vysílaném seriálu v Británii „Coronation Street", byla podle policie nalezena v pondělí bez známek života ve svém domě v městečku Stoke-on-Trent. Osmatřicetiletá herečka se neléčila s žádnou nemocí, o to více je její skon zarážející. 

„Žena ze Stoke-on-Trentu, kterou jsme dnes našli mrtvou, se jmenovala Paula Williamsonová. Její tělo bylo objeveno okolo sedmé hodiny ráno," znělo v prohlášení policie. I přes záhadné okolnosti obklopující její úmrtí nebude prý zatím vést policie vyšetřování jako „podezřelé". Jestli se tomu tak přeci jen stane, ukáže až pitva. Hereččina rodina se k smrti odmítá vyjadřovat a žádá v této těžké chvíli o soukromí. 

Williamsonová si po několikaměsíčních návštěvách ve vězení vzala potížistu Bronsona za muže v roce 2017. „Charlie je jako vyměněný. Doufám, že ho pustí, když budu slavit 40. narozeniny. Jsem do něho bláznivě zamilovaná a on zase do mě. Ale nechce se mi ani věřit, že jsem si právě vzala nejznámějšího britského vězně. Chceme být jako ostatní páry," prohlásila krátce po svatbě Williamsonová britskému Daily Mail.

O necelý rok později ale proběhla anulace jejich manželství poté, co Bronson z vězení požádal o rozvod. Zatímco si totiž odpykával svůj doživotní trest, tiskem proběhly fotografie Pauly, jak si na dovolené užívá s neznámým mladíkem. Bronson si za mřížemi odsloužil už 40 let kvůli různým krádežím a únosu. Jestli má prsty i v úmrtí své exmanželky, zatím není jisté. 

  
Fotogalerie
11 fotografií