Už návštěva Blesku ve finských Helsinkách odhalila, jak moc se stýská Gottově nejstarší dceři nejen po Česku, ale hlavně po rodině, se kterou by se ráda vídala mnohem častěji.

„Myslím, že děti se tatínkovi povedly. Já byla první pokus, a jak je vidět, tak mu to stále jde skvěle, stejně jako zpívání,“ zavtipkovala Dominika láskyplně na tatínkovu adresu.

Neustále vzpomíná na svou poslední návštěvu na Bertramce, tam se také potkala se svými sestřičkami. „Já strašně obdivuji, jak jsou vychované. To je zásluha hlavně Ivany. Jsou skromné a moc slušné,“ pěla na ně Dominika doslova ódy.

VIDEO: EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou!

Video
Video se připravuje ...

EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou! David Turek

„Hodně jsem si s nimi minule povídala a přišlo mi vtipné, že mi říkaly teto, tak jsem jim vysvětlila, že nejsem teta, ale jejich ségra. Bohužel to ukazuje na to, že sem málo jezdím, ráda bych to napravila,“ přiznala svou chybu Dominika, která s manželem Timem Tolkkiem za tátou zamířila právě nyní na konci července.

Jak odhalila Slavíkova fotka na sociální síti, setkala se se svou třetí sestrou Lucií (32). Tu si ostatně moc přála vidět. „Skvěle se vdala, kdykoliv si na ni i jejího manžela vzpomenu, musím myslet na... kachnu. On je kuchař a dělá tu nejlepší na světě. Mimo to je také skvělý chlap,“ raduje se ze sestřina štěstí Dominika.

VIDEO: Pláč a zhroucení. Co se dělo před zrušením koncertu Gotta?! A Dominika ve Finsku trpí

Video
Video se připravuje ...

Pláč a zhroucení. Co se dělo před zrušením koncertu Gotta?! A Dominika ve Finsku trpí. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
64 fotografií