Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrtící extáze: Pilulka s příměsí jedu na krysy zabila dívku (†19) na hudebním festivalu

Autor: csk - 
22. července 2019
06:05

Ostrovem Mallorca otřásá další tragédie spojená s drogami! Britka argentinského původu Milagros Alanis Moyanová (†19) na známém hudebním festivalu zkonzumovala tabletku extáze. Po chvíli zkolabovala a zemřela po převozu do nemocnice. Důvodem nebyla samotná droga, ale ziskuchtivý dealer, který ji nastavil jedem na krysy.  

Baleárské souostroví je neblaze proslulé bujarými večírky, na kterých si mládež převážně z Evropy hojně dopřává nelegální drogy. Jedné z návštěvnic hudebního festivalu Palma se stalo požití pilulky extáze osudným. 

Dívka si užívala koncert italského DJ a svým rodičům ještě stihla poslat video, na kterém tancuje, a přislíbila, že na sebe dá dobrý pozor. Svůj slib bohužel nedodržela, když chvíli poté zkonzumovala tabletku s taneční drogou. Milagros se nedlouho nato zhroutila a byla převezena do nemocnice, kde zemřela v příšerných bolestech.

Její zdrcený otec Paulo zveřejnil na sociálních sítích fotku žluté tabletky s lebkou a připsal k ní drsný a emotivní komentář: „Rád bych věděl, kdo mojí holčičce prodal tento jed, abych mu pak mohl vpálit kulku do hlavy!“

Kombinace drogy a jedu měla podle jeho slov na jeho milovanou dceru takové účinky, že její tělo poznal až podle tetování. V drsném vyznání se s dívkou loučil a dealerům vzkázal, že pochcípají jako krysy.

Ostrov, na kterém se denně prodá několik desítek tisíc tablet extáze, je nadměrnou konzumací nelegálních drog přímo pověstný. Proto po tragédii úřady a média turisty před konzumací MDMA důrazně varují. Není jisté, kolik otrávených pilulek v oběhu je.

V tomto týdnu nejde zdaleka o první skandál spojený s drogami. Na sousedním ostrově Ibiza se před několika dny otrávila teprve tříletá dívenka pilulkou extáze, kterou našla na dětském pískovišti a snědla v domnění, že se jedná o bonbón. Incident se paradoxně odehrál v jednom z mála resortů na ostrově, který je pro svou klidnější povahu vhodný i pro rodiny s dětmi. 

Paul Katzchen ( 22. července 2019 10:01 )

Vlastně dopadla ještě dobře. Taky se mohla probudit a zjistit že ji přefiklo pár nadrženejch hošanů a to by taky mohla mít doživotní trauma jako ty nány ve Španělsku. Joo mládeži, každá sranda něco stojí.

Taurus70 ( 22. července 2019 07:02 )

Kdo si to vezme je malinko vic na hlavu,vypada to ze bez drog se ani bavit neumi,smutna generace😕😕

zlymikes ( 22. července 2019 06:33 )

Chápu zlost otce,ale není to částečně také jeho chyba? Nebo "nevěděl" do jaké společnosti se jde bavit?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání