Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavní ze sebe dělají dědky a báby: Důchodce Rytmus, stařenka Arichteva a další!

/
  • Celebrity propadly FaceApp mánii.
    18. července 2019 ● 21:27

    Nejnovější trend mezi celebritami? Takzvaná „postaršovací“ aplikace FaceApp, s níž můžete svému obličeji přidat léta, a přestože jste mladý člověk, díky dvěma, třem kliknutím náhle vypadáte jako důchodce těsně nad hrobem. Přestože odborníci varují před možným zneužitím biometrických údajů, zábava je to nejenom pro ty, co si ony snímky pořizují, ale i pro jejich fanoušky. Posuďte sami!

  • 1.

    3v1

    Kdo by čekal, že se fenoménu FaceApp vyhnou komičky z tria 3v1, ten by se velice zmýlil. Herečky Veronika Arichteva(33) a Nikol Štíbrová (32) společně se zpěvačkou Martinou Pártlovou(40) neodolaly a nechaly ze sebe vytvořit rajcovní stařenky. Pokud se ani jedna z nich nedá na plastické operace, ve stáří by z nich všech mohly být pořádné šťabajzny, že?

    3v1 po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 2.

    Alena Doláková (30)

    Také mladá herečka Alena Doláková, známá například jako Holena z pohádky Jana Svěráka (54) Tři bratři, bude jako důchodkyně vypadat stále k světu. Jenom bude škoda jejích dlouhých rusých vlasů, které jí nyní nepochybně nejedna žena závidí a které bezesporu za nějakých dvacet, třicet let zbělají…

    Alena Doláková po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 3.

    Eva Decastelo (40)

    „A dnes se podíváme na to, jak bych vypadala jako babička…“ napsala na instagram moderátorka Eva Decastelo a neopomněla připojit ještě dva další snímky – na jednom byla bez make-upu, na druhém si nechala aplikací změnit tvář na pánskou. Akorát ve své mužské verzi svým fanynkám připomínala spíše herce Davida Gránského (27)…

    Eva Decastelo po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

    Eva jako babička... a Eva jako muž.

    Eva Decastelo po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 4.

    Jan Bendig (25)

    Zpěvák romského původu Jan Bendig, který se proslavil v pěvecké soutěži Česko Slovenská SuperStar, nahrál na sociální síť svou starou verzi, a napsal k ní: „Tak co? Budete mi fandit i v důchodu?“ Od svých příznivců se naštěstí dozvěděl, že jejich zájem neztratí, ani když mu skráně prokvetou šedinami…

    Jan Bendig po použití aplikace FaceApp
    Autor: Profimedia

  • 5.

    Jitka Nováčková (27)

    Modelka a vítězka soutěže Česká Miss 2011 Jitka Nováčková prohnala nelítostným filtrem FaceApp nejenom sebe, ale i svého partnera. „Ona se konečně naučila vařit svíčkovou, on mluvit česky, a žili v Praze šťastně až do smrti,“ maluje si jejich společnou budoucnost.

    Jitka Nováčková a její partner po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 6.

    Koloman Magyary (36)

    Také slovenský rapper Koloman Magyary, známější spíše pod svým uměleckým pseudonymem Kali, neušetřil postaršovací aplikace svou partnerku. „Nechtěl jsem, ale musel jsem,“ napsal ke vskutku povedené fotce „texaského páru z karavanu“, jak se shodují jeho fanoušci.

    Kali s partnerkou po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 7.

    Ladislav Korbel (31)

    Hvězda hudební soutěže The Voice Česko Slovensko Ladislav Korbel sdílel upravenou fotku, na které byl v – pro sebe – netypické pozici: V pozici modela. „Se zveřejněním téhle fotky jsem si nebyl úplně jist, jednoduše nepřipadám si tady jako ‚já‘. Ale když tak frčí ten old filter, získává tato fotka docela jiný rozměr…“

    Ladislav Korbel po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 8.

    Lake Malawi

    Indie kapela Lake Malawi se do toho rozhodla jít po hlavě – a tak se postaršili všichni tři její členové. Albert Černý (30), Jeroným Šubrt a Antonín Hrabal, kteří se snažili svým hitem Friend of a Friend zabojovat v celosvětové hudební soutěži Eurovize, navíc rovnou vyhlásili soutěž. Vyzvali své fanoušky, aby jim psali, kdo z nich vypadá nejlépe, a vítěze hodlají vybrat z nejlepších odpovědí. Zatím vede „Late Malawi“.

    Kapela Lake Malawi po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 9.

    Lukáš Hejlík (39)

    Sympatický herec a autor knihy Gastromapa Lukáše Hejlíka 365, který procestoval podle svých vlastních slov více než 1500 hospod po celé České republice, se nechal postaršit rovnou na obalu své knihy. „Ahoj, jsem strejda Lukáš a dělám už 365 let Gastromapu,“ žertoval Hejlík na instagramu.

    Lukáš Hejlík po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 10.

    Míra Hejda (35)

    Moderátor a producent MíraHejda a jeho krásná manželka Zorka Hejdová (29) se vzájemným upravováním fotek bavili natolik dobře, že se dokonce se svou soukromou konverzací pochlubili i na sociálních sítích. „Mám tam menší kouty než teď, tak super,“ smál se nad svou důchodcovskou verzí Míra. Manželce dovolil fotku svého staršího já zveřejnit za skleničku ginu s tonicem.

    Míra Hejda po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 11.

    Ondřej Ruml (37)

    Zpěvák Ondřej Ruml pojal postaršování jako svéráznou reklamu na svůj chystaný koncert. Na ten, co ho čeká za týden, i na ten, co plánuje za třicet let. „Pozvánka na dva koncerty do JazzDocku. Pozor! Ten druhý bude už od pěti hodin s ohledem na věk a fyzické dispozice interpreta. Těšíme se na vás.“

    Ondřej Ruml po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 12.

    Patrik Vrbovský (42)

    Ani nastávající tatínek Patrik Vrbovský alias drsný rapper Rytmus neodolal infantilní aplikaci a baví se s ní už druhým dnem. Pokud zrovna nedává fotky na svůj oficiální profil na sociální síti, zásobuje jimi alespoň svá instastories. „Hahahahahaha, Sean Connery,“ napsal k jedné své upravené fotce.

    Rytmus po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 13.

    Petr Plaček (38)

    Urostlý partner DJky Andrey Pomeje (31) Petr Plaček, který si nechává říkat Pedritko, nechal postaršit na společné fotce se svou vyvolenou jenom sebe. Vedle krásné vdovy po dabérovi Jiřím Pomeje (†52) vypadá skutečně komicky. „No, tak myslím, že bych jako starý mohl vypadat lépe, ne? Co, Andreo?“ obrátil se na svou partnerku. Ta tipovala, že půjde o snímek z roku 2020, což Pedritka zaskočilo. „Jako že bych vypadal takhle po roce s tebou? To jsem zvědavej, jak budu vypadat po dvou…“ reagoval.

    Petr Plaček po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 14.

    Petr Říbal (33)

    Bývalý moderátor Snídaně s Novou Petr Říbal, který tvořil oku lahodící dvojici s modelkou Hanou Mašlíkovou Reinders (37), prohnal filtrem jak sebe, tak i svého kolegu z Evropy 2 Ondřeje Urbana. „Když se vidím, tak už se těším na důchod. Budeme dědové štramáci!“ bavil se Říbal.

    Petr Říbal po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 15.

    Šárka Vaňková (31)

    Někdejší hvězdička první série veleslavné pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar Šárka Vaňková, jejíž postýlkou prošla celá řada českých krasavců, od Sámera Issy (33) přes Dana Hůlku (51) až po Filipa Renče (53), bude pohledná i jako babička. Vlastně trochu připomíná francouzskou krásku Catherine Deneuve (75), která neztrácí svůj šarm ani po sedmdesátce.

    Šárka Vaňková po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 16.

    Štěpán Benoni (34)

    Seriálový hezounek, herec Štěpán Benoni, si nechal aplikací FaceApp přidat minimálně padesát let. Přestože jemu samotnému se zdálo, že díky vráskám vypadá jako Paul Newman (†83), jeho fanoušci ho opravili, že jim připomíná spíše známého lva salonů a zakladatele hanbatého časopisu Playboy Hugha Hefnera (†91).

    Štěpán Benoni po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 17.

    Veronika Kašáková (29)

    Plavovlasou modelku a takzvanou „Miss z děcáku“ Veroniku Kašákovou její stará verze upřímně pobavila. „Směju se nahlas,“ napsala ve svých instastories k upravenému selfíčku pravděpodobně někde z kadeřnictví.

    Veronika Kašáková po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

  • 18.

    Bonus: Kateřina Kristelová (39)

    Internetovým vtipálkům se nevyhnula ani moderátorka Kateřina Kristelová, partnerka bývalého fotbalisty Tomáše Řepky (45). Ti plavovlasou krásku rozhodně nešetřili a po použití FaceAppu je prakticky k nepoznání… 

    Kateřina Kristelová po použití aplikace FaceApp
    Autor: Instagram

    Fotogalerie
    21 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy