Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Tragická smrt zápasníka MMA: Adrián (†28) zemřel na motorce po srážce s autem

Autor: rc - 
20. června 2019
19:32

Adrián Š. (†28) nedávno získal titul okresního šampiona MMA a před sebou měl slibnou kariéru. Talentovaný sportovec však již další medaili nezíská. V pondělí zemřel při tragické nehodě na motorce. 

Tragická nehoda se stala v pondělí mezi slovenskými městy Rožňava a Betliar. „Podle dosavadních zjištění měl muž z Rožňavského okresu s motocyklem přejíždět na místě, kde je to zakázané dopravní značkou, a náhle vjet do jízdní dráhy třiačtyřicetiletému řidiči směřujícímu s vozidlem Ford Galaxy od města Rožňava na obec Betliar, který na křižovatce ulic odbočoval vlevo směrem na Betliarskou Mašu. Po srážce utrpěl motocyklista zranění, kterým na místě podlehl,“ uvedla košická policejní mluvčí Lenka Ivanová pro Čas.sk.

Motocyklistou byl Adrián Š., talentovaný zápasník MMA, který před časem získal titul okresního šampiona v místní amatérské lize bojových sportů. Adrián byl nejen vášnivým sportovcem, ale i milovníkem motorek. Jeho vášeň pro rychlé stroje se mu však stala osudnou. „Miloval les i motorky. Seděl na ní, už když měl rok,“ řekla jeho máma a dodala: „Byl úžasný syn, nadšený sportovec a velký bojovník.“

Mladý sportovec, který měl před sebou slibnou kariéru, se měl příští týden utkat v dalším zápase. „S hlubokým zármutkem v srdci oznamujeme, že nás nečekaně navždy opustil velký bojovník a šampion Adrián Š .z H2Security. Svůj titul už obhájí tam nahoře. Čest jeho památce,“ oznámil smutnou zprávu na sociální síti jeho klub KSL-KASprof Security Liga.

Adrián se živil jako dřevorubec. Práce se dřevem byla podle jeho sestry Františky nejlepším tréninkem před jeho zápasy. „Neměl žádné speciální tréninky. Před zápasem se jeho soupeř stravoval speciální dietou. Náš Adrián v ten den porazil v lese třicet kubíků dřeva a potom ho porazil,“ řekla.

online ( 20. června 2019 22:02 )

Není třeba tak vulgárně. Ale - zápasník, motorkář a dřevorubec - co z toho je komu druhému prospěšné? Příroda si každopádně oddechla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání