Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Onanující úchylák znechutil celé nádraží: Policisté po něm pátrají

Policie pátrá po onanistovi z nádraží.
Policie pátrá po onanistovi z nádraží.  (Autor: Polícia SR, Archiv Blesku)
Autor: chal - 
31. května 2019
16:06

Slovenští policisté hledají devianta, který ve čtvrtek onanoval na veřejnosti v hale nitranského vlakového nádraží. Jde o pěkného vykuka. Úchyl svůj penis vytáhl před zraky několika lidí, které tím přinejmenším nepříjemně překvapil. Policie prosí veřejnost o pomoc při pátrání.

Neznámého exhibicionistu, který ve čtvrtek řádil na nádraží v Nitře, vzrušuje pozornost cizích lidí. Policie by mu ráda vysvětlila nevhodnost jeho chování, protože dotyčný vytáhl penis z kalhot a bez uzardění začal před zraky několika svědků masturbovat.

Onanistu při činu jeden z pasažérů vyfotografoval a snímek zaslal policistům, kteří se o masturbujícího úchyla začali zajímat. Na pořízené fotografii bohužel není vidět obličej, identifikace nadrženého chlíváka tak nebude jednoduchá. Policisté sice snímek zveřejnili, onanistův penis ale rozostřili. Hledaného výtečníka lze identifikovat jen podle oblečení.

„Policejní složky se případem zaobírají a o pomoc při odhalení totožnosti osoby na fotografii žádáme i veřejnost,“ napsali policisté na své facebookové stránce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání