Se zlomeným srdcem a z místa nejhlubší bolesti vás musím všechny informovat o tom, že moje nejmladší dcera Gabrielle včera v sobotu 18. května 2019 zemřela. Bylo jí 22 let,“ napsal Shawn na facebooku i instagramu.

Přípravy na smutný pohřeb

Budou následovat přípravy na pohřeb. Má rodina i já vás žádáme o respektování soukromí, abychom se přes to dostali dál. Děkuji,“ dodal Shawn. Co stálo za smrtí jeho dcery, není dosud jasné. Rodina to komentovat nechce.

Tato ztráta zanechá v srdcích největší díru a naše životy již nikdy nebudou stejné,“ napsala k fotce z dětství na instagramu starší sestra Alexandria. Fanoušky vyzvala k tomu, aby přestali spekulovat o příčinách smrti Gabrielle. K postu přidala ofocenou debatu z fóra Reddit.

Nechutné spekulace

Zemřela včera, přestaňte spekulovat se svými domněnkami. Jestli chcete být negativní, nechte moji rodinu na pokoji,“ vzkázala těm, kteří naznačovali, že Gabrielle možná zemřela na předávkování drogami.

Co stálo za smrtí mladé a krásné ženy, ukáže až další šetření. Je fakt, že náhlá smrt přišla jen tři dny poté, co Gabrielle na svém instagramovém účtu sdílela fotografii "výroční" mince Anonymních alkoholiků. K fotce pyšně připsala "Pět měsíců". 

Mé srdce je zlomené kvůli mému bratrovi. Prosím, myslete láskyplně na rodinu Crahanových. (Gabrielle) nám bude chybět,“ napsal na twitteru zpěvák kapely Slipknot a její frontman, známý bouřlivák Corey Taylor (45).

Clown je jediný původní člen Slipknot

Shawn známý také jako Clown (Klaun) je jediný původní člen skupiny Slipknot. Jako bubeník s ní hraje od jejího založení v roce 1995. Jak jeho přezdívka napovídá, na pódiu nosí masku děsivého a odpudivého klauna.

Vystoupení v Česku ohroženo?

Skupina má v Česku naplánovaný koncert na 11. června v pražské O2 Areně. Zda bude zrušen nebo odložen kvůli rodinné tragédii bubeníka, není jasné. Rány jsou nyní ještě příliš čerstvé a bolestivé. V minulosti Slipknot vystupovali v Česku ji několikrát. Kapela byla založena v roce 1995 a její hudební styl má nejblíže kombinaci heavy metalu a nu metalu.

Fotogalerie
12 fotografií