Ivo Pavlík byl hudební skladatel, klávesista a klarinetista. Během svého života byl třikrát ženatý. Jeho první ženou byla jeho studentka Zdena, se kterou se ještě jako učitel seznámil na hospodářské škole v Pardubicích. V druhém manželství žil se zpěvačkou Věrou Špinarovou (†65) a v roce 1992 si vzal za manželku Heidi Janků

Po jejím boku prožil dlouhých 25 let a po společném čtvrt století je rozdělila až smrt. V srpnu roku 2017 totiž hudebníka zradilo srdce a po prodělaném infarktu zemřel. Jeho smrt zpěvačkou hluboce otřásla.

V neděli by býval Pavlík oslavil své šestaosmdesáté narozeniny, a tak na něj Heidi veřejně zavzpomínala na svém profilu na facebooku. „Děkuju všem, kteří si dnes vzpomněli. A bylo vás hodně. Možná i díky médiím. Ivoš by právě dnes oslavil 86 narozeniny. Já nezapomenu nikdy," napsala k fotografii s manželem, kterou na sociální síti sdílela. 

Ivo Pavlík byl o třicet let starší než Heidi Janků, ale jak sám říkal, nikdy v tom neviděl problém. Snažil si užívat každého dne, který mu život dopřál. „Heidi nijak nestrádá. Ale je pravda, že v tomhle věku si člověk nemůže být jistý tím, kdy něco přijde, kdy se něco stane… To je hned,“ svěřil se před pár lety deníku Aha! a asi sám netušil, jak brzy se jeho smutná předzvěst naplní. 

VIDEO: Heidi Janků: Kolaps během rozhovoru! Nezvládla nápor emocí 

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků: Kolaps během rozhovoru! Nezvládla nápor emocí Frekvence 1

Fotogalerie
70 fotografií