„Mne to velmi těší, že zrovna tady na Frekvenci 1 můžu našim posluchačům oznámit: Já jsem těhotná, vážení! Já jsem v polovině těhotenství,“ řekla v rozhovoru s ranními moderátory Mírou a Lubkou na Frekvenci prsatá blondýna, která právě září v seriálu Kameňák na Nově. 

Miminko čeká se svým partnerem Reném (45). „My jsme se tak jako s přítelem, se kterým jsem dva roky, sestěhovali, jeden den jsme si řekli, že bychom mohli mít dítě a druhý den jsem otěhotněla. Ono to šlo ráz na ráz,“ popisovala Bittnerová známá i ze starších dílů Ordinace v růžové zahradě 2.

Pohlaví miminka ví, ale mluvit o něm nechce. „Vzhledem k mému stáří je jedno, co to bude. Hlavně že to bude zdravé,“ doplnila moderátorka rozhlasové show Kraus a blondýna. 

Tu bude s Janem Krausem (65) natáčet i během zbytku těhotenství a také po porodu. „Věřím, že se po krátké pauze brzy vrátím. Jak jsem totiž vypozorovala u známých, je třeba si odpočinout,“ prohlásila Miluška.

Ta po dětech toužila již dříve, ostatně byl to i jeden z důvodů jejího rozvodu. Vztah s manželem Lukášem se totiž už v roce 2014 rozpadl poté, co odmítl založit rodinu a raději se odstěhoval do lesa. Teprve loni v prosinci se herečka definitivně rozvedla a nyní se jí konečně splnil sen – bude maminkou.

VIDEO: Sexbomba Bittnerová před soudem: Dlouho odkládaný rozvod!

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Bittnerová před soudem: Dlouho odkládaný rozvod! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
58 fotografií